Hrvatska

PRIKLJUČITE SE INICIJATIVI Dubrovnik za obitelji pogođene poplavama

poplave hgss

Na Facebooku je večeras osnovana grupa Dubrovnik za obitelji pogođene poplavama. Riječ je naravno o inicijativi da se pomogne svima koji su zbog katastrofalnih poplava ostali gladni, žedni, bez krova nad glavom i osnovnih ljudskih potreba. Na stranici se mogu pronaći informacije o tome koje potrepštine su nužne, kao i gdje ih možete dostaviti, a ako možete na još neki način pomoći slobodno se javite, pozivaju administratori stranice.
Podsjetimo,  situacija na poplavljenim područjima na istoku Hrvatske pogoršava se doslovno iz minute u minutu, a cijela Hrvatska ujedinila se u želji za pomoć ljudima koji su pogođeni ovom nesrećom.
Tako su iz Hrvatskog Crvenog križa uputili apel za pomoć poplavljenim područjima. Donacije se mogu uputiti ili uplatama na broj računa IBAN: HR 6923400091511555516 poziv na broj 08 (prilikom uplate iz inozemstva koristite SWIFT: PBZGHR2X) ili pozivom na donatorski telefonski broj 060 9011 (6,25 kuna, PDV uključen) ili on-line donacijama na internetskim stranicama Hrvatskog Crvenog križa.

Pročitajte još

EU sud za ljudska prava odbio sve tužbe slovenskih ribara

Dulist

TKO PROPUSTI ROK, SNOSIT ĆE POSLJEDICE Ako ste zaštićeni najmoprimac, prijavite se u Registar stanova!

Dulist

MAĐARSKI I TALIJANSKI BORBENI ZRAKOPLOVI Iduća dva mjeseca bi trebali štititi hrvatsko nebo

Dulist