Aktualno

Priključite se eko akciji čišćenja podmorja Molunta

molunat kocarice mrtva riba 8 840x560 1

Ove godine, nešto kasnije zbog novonastale situacije sa korona virusom, ronilački centar “Sea Star” iz Molunta organizira ekološku akciju čišćenja podmorja. Eko akcija će se održati u mjestu Molunat, 27. lipnja, s početkom u osam sati.

Mjesto Molunat, zbog svog geografskog položaja na udaru je najjačih vjetrova jer je na otvorenom moru. Samim time svake godine veća količina smeća dopluta na plaže, a veliki dio i potone. Specifično je da djeluju morske struje te se to smeće nakuplja na određenu lokaciju u uvali. Ovim putem iz ronilačkog centra ‘Sea Star’ pozivaju sve dobrovoljce da im se pridruže, a posebice ljudi iz ronilačkog svijeta, klubovi i ronilački centri. Okupljanje za akciju je u 8 sati na rivi u Moluntu te organizatori akcije osiguravaju prijevoz ronioca na lokalitete ronjenja. Također, za sve oni koji ne rone će biti organiziran program skupljanja smeća s plaža i otoka.

Nakon akcije, organizatori će svim dobrovoljcima zahvaliti na sudjelovanju te će biti organizirana zakuska u restoranu “Lancana”. Dobne granice nema, bitno je da se uz čišćenje i dobro zabavimo te mogu sudjelovati i oni najmlađi uz prisustvo roditelja. Ronioci se zbog pripreme ronilačkih boca i opreme moraju prethodno najaviti na kontakt broj +(385) 99 335 2700.

Pročitajte još

HGK pokrenuo edukacije za vodiče kajaka radi regulacije i sigurnosti gostiju

Dulist

GRAĐANI OPTIMISTIČNI Bolja financijska situacija nego lani, ipak nije vrijeme za kupnju stana ili automobila

Dulist

[VIDEO/FOTO] Dirljiva humanitarna akcija za Roka uz stihove vječnog Luka Paljetka

Dulist