Grad

PRIJEDLOG ZA REBALANS Za obradu podataka popisa stanovnika unutar zidina nema novaca!

Gradski kotar Grad uputit će Gradu Dubrovniku zahtjev da se u rebalansu proračuna, koji je na dnevnom redu Gradskog vijeća u utorka, 21. ožujka, uvrste i sredstva za obradu podataka internog popisa stanovnika unutar zidina. Usvojeno je to otvorenoj sjednici Vijeća Gradskog kotara Grad koja se poslijepodne održava u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika. Predsjednik kotara Marin Krstulović istaknuo je kako je interni popis koji je odrađen predviđen Planom upravljanja. Međutim, pojavio se problem s obradom podataka, koji su pohranjeni u Zavodu za obnovu Dubrovnika.
-Novca za obradu podataka nema. Znam da ćete me svi pitati što nisam uzeo podatke i sam ih pobrojao, ali ja to ne smijem učiniti jer me Agencija za zaštitu osobnih podataka može tužiti. Onaj tko to mora učiniti jest ovlaštena osoba koja potpisuje izjavu da su podaci tajni. Razlog zašto se nalaze u Zavodu jest zbog toga što Zavod ima sef i kameru tako da ne bi bilo čeprkanja po njima – rekao je Krstulović te predložio da kotar traži da se dio sredstava u rebalansu proračuna ‘prebaci’ i upotrijebi za obradu podataka tako da cijeli odrađeni posao ne bi bio uzaludan. Vijeće je prijedlog i podržalo.

Pročitajte još

GLAZBENI NASTUPI, SEOSKE IGRE… Ne propustite vikend ‘Uskrsa u Primorju’

Dulist

DAN NARCISA Pokažite solidarnost i suosjećanje, dođite na humanitarnu akciju!

Dulist

ZBOG RADOVA Sutra dolazi do izmjena na liniji za Bosanku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija