Županija

Prijavite se na radionicu o razvoju cikloturizma Dubrovačko-neretvanske županije

Dubrovačko-neretvanska županija je u prosincu 2020. godine pristupila izradi Operativnog plana razvoja cikloturizma Dubrovačko-neretvanske županije.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani dionici (predstavnici gradova, općina, turističkih zajednica, turističkih agencija, predstavnike ugostitelja i smještajnih objekata, biciklističke udruge i sl.) koji se žele informirati te svojim prijedlozima doprinijeti razvoju cikloturizma na području Dubrovačko-neretvanske županije da se prijave na sudjelovanje na radionici.

Na radionici će se sudionici upoznati sa sljedećim temama: cilj i svrha izrade Operativnog plana, osvrt na aktualne strateške dokumente i pravilnike u procesu izrade Operativnog plana, trenutačno stanje u sektoru cikloturizma u Hrvatskoj i svijetu (ponuda i potražnja), prednosti, nedostaci, mogućnosti i ograničenja u razvoju cikloturizma u Dubrovačko-neretvanskoj županiji (SWOT analiza) i panel-rasprava (prijedlozi i problemi na području DNŽ uočeni od strane dionika).

Vrijeme održavanja je u utorak, 23. veljače 2021. u 12:00 sati preko Zoom-a, a prijave su mogu na ovoj poveznici.

Javni poziv možete pronaći OVDJE.

Pročitajte još

DONACIJOM IZ PRORAČUNA Općine Župa i Konavle kupile kombi za Dom zdravlja Dubrovnik

Dulist

Prijem medicinskih sestara i tehničara u Ranjini, Dobroslavić: ‘Vaša uloga je neprocjenjiva’

Dulist

SVEČANA AKADEMIJA UZ DAN ŽUPANIJE Dobroslavić: Optimistično gledamo na budućnost

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija