Županija

Prijavite se na radionicu o razvoju cikloturizma Dubrovačko-neretvanske županije

Dubrovačko-neretvanska županija je u prosincu 2020. godine pristupila izradi Operativnog plana razvoja cikloturizma Dubrovačko-neretvanske županije.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani dionici (predstavnici gradova, općina, turističkih zajednica, turističkih agencija, predstavnike ugostitelja i smještajnih objekata, biciklističke udruge i sl.) koji se žele informirati te svojim prijedlozima doprinijeti razvoju cikloturizma na području Dubrovačko-neretvanske županije da se prijave na sudjelovanje na radionici.

Na radionici će se sudionici upoznati sa sljedećim temama: cilj i svrha izrade Operativnog plana, osvrt na aktualne strateške dokumente i pravilnike u procesu izrade Operativnog plana, trenutačno stanje u sektoru cikloturizma u Hrvatskoj i svijetu (ponuda i potražnja), prednosti, nedostaci, mogućnosti i ograničenja u razvoju cikloturizma u Dubrovačko-neretvanskoj županiji (SWOT analiza) i panel-rasprava (prijedlozi i problemi na području DNŽ uočeni od strane dionika).

Vrijeme održavanja je u utorak, 23. veljače 2021. u 12:00 sati preko Zoom-a, a prijave su mogu na ovoj poveznici.

Javni poziv možete pronaći OVDJE.

Pročitajte još

Potpisani ugovori o financiranju programa sa sedam udruga civilnog društva

Dulist

Bekić: U Dnevnoj bolnici Metković do danas pregledano 1150 pacijenata

Dulist

LASTOVCI, DOĐITE NA JAVNU RASPRAVU! Izazovi očuvanja kvalitete života na otoku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija