Aktualno

PRIJAVITE SE Du Motion traži volontere!

PRIJAVITE SE Du Motion traži volontere!

Od četvrtog izdanja sportsko-rekreativne manifestacije Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik dijele nas još samo tri mjeseca.

Dvodnevno događanje i ovog puta nudi program koji uključuje popularni Dubrovački polumaraton, izazovnu Utrku zidinama, humanitarnu utrku građana 5K te Dječju utrku, pored kojih se još organizira i Du Motion Expo te drugi popratni sadržaji.

Neizostavni dio cijele priče su i volonteri, bez čijeg bi se zalaganja manifestacija teško mogla održati na vrhunskoj razini. Svi koji žele bio dio Du Motiona, upoznati nove prijatelje i učiti o organizaciji ovakvog događaja, te se zajedno sa svima ostalima pobrinuti da trkači sa sobom iz Dubrovnika ponesu najljepše uspomene, mogu se prijaviti putem e-maila volonteri@du-motion.com.

Du Motion je definitivno pozicionirao Dubrovnik na globalnu trkačku mapu, privukavši do sad trkače iz preko 50 zemalja svijeta, a da će status najinternacionalnije domaće manifestacije ovog tipa biti potvrđen i ove godine, svjedoči broj dosadašnjih prijava zaljubljenika u trčanje i rekreaciju. Izvanredna dobrodošlica i atmosfera tijekom utrke, zanimljive panoramske staze koje prolaze gradskom jezgrom i uz dubrovačku obalu, te niz pogodnosti uključenih u trkačke pakete razlozi su zbog kojih brojni trkači dolaze u grad podno Srđa.

Više o utrkama, prijavama i trkačkim paketima, kao i rezervaciji smještaja i svim ostalim informacijama potražite na službenoj stranici.

Pročitajte još

Dubrovačke balerine na međunarodnom natjecanju postigle izvrsne rezultate

Dulist

PRIDRUŽITE SE Studentska akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Dulist

NAKON ISPADANJA LEJLE Tarik Filipović odgovorio hejterima: ‘Vi ste psihopati i sadisti’

Dulist