Politika

Prihvaćena žalba ‘neposlušnih’ SDP-ovaca, ostaju u stranci i u odborima

Prihvaćena žalba 'neposlušnih' SDP-ovaca, ostaju u stranci i u odborima

Predsjednik GO SDP Dubrovnik Mladen Gojun uputio je priopćenje za javnost povodom odluke Statutarne komisije SDP-a Hrvatske po pitanju članova dubrovačkog SDP-a koji su odbili dati ostavke na članstva u nadzornim odborima, upravnim vijećima i školskim odborima.

“Statutarna komisija SDP-a Hrvatske donijela je konačnu odluku o stranačkom postupku protiv članova dubrovačkog SDP-a Jure Dumančića, Tomislava Brnasa, Rade Vrtikape, Ljiljane Lakić i Ivone Labaš.

Naime, Statutarna komisija je djelimično usvojila žalbe navedenih članova protiv odluke Gradskog odbora SDP-a Dubrovnik na izrečenu mjeru isključenja iz SDP-a zbog ne podnošenja ostavke na članstvo u nadzornim odborima, upravnim vijećima i školskim odborima koja je donesena 9. lipnja 2014.godine, pa je mjeru o isključenju preinačila u mjeru privremenog oduzimanja prava za obnašanje svih funkcija u stranci SDP-a dvije godine.

Statutarna komisija je mišljenja da izrečena mjera isključenja iz stranke prejaka i da je treba preinačiti u navedenu privremenu mjeru.

Statutarna komisija je svojom odlukom još jednom  potvrdila kako je odluka Gradskog odbora SDP-a bila ispravna, odnosno da su se navedeni članovi ogriješili o Statut stranke, te potrebu da se sankcionira njihovo ponašanje.

Predsjednik GO SDP Dubrovnik

Mladen Gojun”

Pročitajte još

Maro Kristić javno postavio niz pitanja o turizmu i Turističkoj zajednici grada Dubrovnika

Dulist

UHIĆEN BIVŠI POMOĆNIK NINE OBULJEN Davor Trupković prihvatio mito od 39 tisuća eura i Apple Watch

Dulist

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist