DuList IN

Pridružite se Orlandu na ‘Paradižotu’

paradizot 02

Kako napraviti vrhunski desert od samo par sastojaka, odgovorile su spretne domaćice isprovocirane dolaskom nenajavljenih gostiju, osmislivši jednostavni recept  od samo nekoliko jaja, šećera, brašna i pola limuna – namirnica koje gotovo uvijek imamo kod kuće.

Svjetski poznata slastica PARADIŽOT, koji sjevernije zovu šnenokle, u Engleskoj ''plutajući otoci'', u Francuskoj ''snježna jaja'' ili u Poljskoj ''ptičje mlijeko''.

U klubu Orlando to je sinonim za program četvrtkom kojim u Orlandu i započinje alternativni vikend. Noć za glazbene sesije u kojem se neplanirano susreću glazbenici iz široke riznice bendova koji vježbaju u prostorijama stare bolnice, lutajućih svirača kojima se Dubrovnik našao na istraživačkoj putanji, umornih instrumentalista ispranih gažama ili pojedinaca koji se vraćaju Orlandu godinama pokušavajući evocirati svoja ugodna iskustva iz jednog u nizu organiziranih koncerata. Sraz različitog sviračkog iskustva, raznorodnog ukusa i tehničkih sposobnosti proizvodi eksperimentalni zvuk i ritam koji omogućava dobru zabavu i plesnu inspiraciju za svakog ko poznaje barem jedan od mogućih euritmičnih pokreta, reggea njihalica, head metal banginga, jazz foliranja ili etno psihodeliciranja. I tu uvijek možete računati na multimedijalno osvježenje od ljetne ukalupljenosti u zabavu lakih nota, i družiti se sa orlandovcima, Valetudom, OT klanom, Didacima, Materijalnom štetom, Silenteom, 69-ersima, kozmopolitima, alternativcima, buntovnicima, uličnim filozofima i entuzijastima svake vrste. 
 

Pročitajte još

PRVI PLJESAK Najljepši glas Konavla je Marieta Milas!

Dulist

[FOTO] PUN GRAD TURISTA Điravaju, razgledavaju, fotografiraju se

Dulist

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist