Sport

PRETRPIO NEUGODNU OZLJEDU REBARA Medo: ‘Stisnut ću do kraja turnira. Ići ćemo na prvo mjesto!’

PRETRPIO NEUGODNU OZLJEDU REBARA Medo: 'Stisnut ću do kraja turnira. Ići ćemo na prvo mjesto!'

Junak pobjede hrvatskih vaterpolista nad Srbijom 14:12 u 4. kolu olimpijskog turnira u Tokiju bio je Dubrovčanin Paulo Obradović Medo, koji je igrao unatoč bolovima i neugodnoj ozljedi rebara te postigao čak četiri gola i iznudio nekoliko isključenja.

– Bol je teška i neugodna, neprestana, ali stručni tim radi sve da me osposobi za utakmice. Trebat će duže da se oporavim, ali stisnut ću do kraja turnira. Možda izbornik odluči jednu utakmicu igrati bez mene – rekao je Obradović za HRT nakon pobjede nakon što je zahvalio ljudima u Hrvatskoj koji misle na njih, prenosi Index.hr.

– Ušla nam je nesigurnost nakon Australije, poljuljali smo se, ali nakon Crne Gore smo stisnuli zube jer smo vidjeli da smo dobri, da je ono bio loš dan. Danas je bilo odlično, sve smo ispoštovali, s Markom na golu, bili smo raznovrsni u napadu… Srbija je olimpijski pobjednik pa možemo biti zadovoljni. Na turniru ima uspona i padova, izuzetno smo zadovoljni nakon onog šoka – rekao je junak utakmice protiv Srbije.

Pitali su ga da usporedi ovu momčad s onom koja je prije devet godina u Londonu osvojila zlato, a on je bio i njen član.

– Ona generacija bila je nevjerojatno jaka fizički i plivački, posložena na svakom mjestu, ova isto ima prednosti, tu ima još igrača iz te generacije koja je pokazala neponovljivu dominaciju – rekao je Obradović.

Okrenuo se prema eliminacijskoj fazi, odnosno četvrtfinalu u koje je Hrvatska ovom pobjedom osigurala plasman.

– Tu je puno opasnih ekipa, ali koncentrirat ćemo se na sebe. Nećemo kalkulirati, ići ćemo na prvo mjesto. Tko god da dođe u četvrtfinalu, bit će to, kako se kaže, utakmica koja gaće para – završio je hrvatski junak.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist