Aktualno

PRESTIŽNI BRITANSKI MEDIJ O DUBROVNIKU: Dođite što ranije ili otiđite kasno

dubrovnik

Prilog o posebnosti predsezonskog turističkog doživljaja u Hrvatskoj objavljen je u britanskom Independentu, priopćili su iz HTZ-a. ‘Hrvatska izvan sezone: zašto biste trebali na odmor prije ljeta’ članak je u kojem su istaknute posebne hrvatske destinacije.

Nagrađivana novinarka Lucy Thackray obišla je znamenitosti, kulturne i prirodne ljepote Dubrovnika, Korčule i Lokruma. U suradnji s Predstavništvom Hrvatske turističke zajednice u Londonu. Thackray je napisala prilog o Dubrovniku kao najljepšoj oazi Mediterana te savjetuje turiste da u Dubrovnik ili dođu što prije ili otiđu kasno.

Banner 300x250 DU 1

Reportaže ovakve vrste uvelike utječu na kvalitetnu prezentaciju Hrvatske na britanskom tržištu s kojeg tradicionalno ostvarujemo sjajne rezultate, navode iz HTZ-a. Prema podacima sustava eVisitor, s britanskog tržišta u dosadašnjem dijelu godine zabilježeno je 80 tisuća dolazaka i 287 tisuća noćenja. U usporedbi s istim razdobljem prošle godine te brojke predstavljaju rast od 19 posto u dolascima i 8 posto u noćenjima.

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist