Politika

Preporuka – koalicija s SDP-om i HSU-om

Preporuka - koalicija s SDP-om i HSU-om

Posljednja ovogodišnja sjednica predsjedništva Županijske organizacije Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata Dubrovačko-neretvanske županije održana je danas  u Dubrovniku.

Uz gotovo sve predsjednike županijskih podružnica, sjednici su prisustvovali tajnik Dalmatinskog regionalnog saveza Valentin Dujmović te predsjednik Županijske organizacije Andro Vlahušić.
 
Na dnevnom redu jedna od tema bili su lokalni izbori. Nakon izlaganja svih prisutnih predstavnika podružnica diljem županije, Predsjedništvo je jednoglasno donijelo odluku da sve podružnice Županijske organizacije, unutar svojih organizacijskih struktura, sami donose odluke o načinu izlaska na lokalne izbore (samostalno ili u koaliciji), pri čemu je preporuka Predsjedništva da se prvenstveno pregovara s opcijama koje čine trenutnu vladajuću koaliciju na državnoj razini (SDP i HSU).
 
Osim toga, Predsjedništvo je dalo suglasnost predsjedniku Andru Vlahušiću te potpredsjednicima Valentinu Dujmoviću i Jozu Koprivici da krenu u potrebne predradnje u svezi mogućih koalicija na Županijskoj razini, poštujući i u ovom slučaju preporuku za pregovorima sa strankama vladajuće koalicije na nivou države.
 

Pročitajte još

Maro Kristić javno postavio niz pitanja o turizmu i Turističkoj zajednici grada Dubrovnika

Dulist

UHIĆEN BIVŠI POMOĆNIK NINE OBULJEN Davor Trupković prihvatio mito od 39 tisuća eura i Apple Watch

Dulist

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist