Aktualno

Premijer sutra stiže u Grad, sudjelovat će i na svečanosti otvorenja Studentskog doma

Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će u posjetu Dubrovačko-neretvanskoj županiji u ponedjeljak, 15. veljače 2021. godine. Uz predsjednika Vlade u županiju će stići i ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović te ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs.

Predsjednik Vlade posjet Županiji započet će obilaskom gradilišta Pelješkog mosta na Komarni u 12.40 sati. U 14 sati sudjelovat će na Završnoj konferenciji u povodu završetka Ugovora o bespovratnim sredstvima za projekt Studenskog doma Sveučilišta u Dubrovniku i svečanosti otvorenja Studentskog doma.

Potom će se u 15. 30 predsjednik Vlade Plenković sastati sa županom Dubrovačko-neretvanske županije Nikolom Dobroslavićem i gradonačelnikom Grada Dubrovnika Matom Frankovićem.

U 16.15 sati, u nazočnosti predsjednika Vlade, ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović i župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić potpisat će Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014. – 2020.

Pročitajte još

OSMI LET TJEDNO ZA NEW YORK United Airlines povećava broj letova prema Dubrovniku!

Dulist

ODLIČNE VIJESTI Lapadska škola dobila Snoezelen sobu za djecu s teškoćama u razvoju!

Dulist

Milan Mustać: ‘Dječji vrtići nisu niti će i jedno dijete ispisati zbog duga’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija