DuList IN

PREKINULI ‘TERCU NA TIŠINU’ U GRADU Napokon svirka uživo, Silente napunio ‘Bar ljubavi’

PREKINULI 'TERCU NA TIŠINU' U GRADU Napokon svirka uživo, Silente napunio 'Bar ljubavi'

Bend Silente održao je u ovog petka koncert u ‘Love Baru’. Stotinjak sretnika moglo je uživati u svirci uživo u popularnom dubrovačkom kafiću. Na koncertu su ‘Lovci na čudesa’ odsvirali poznate singlove koje su stvarali tijekom svoje dugogodišnje karijere, a nisu izostali ni oni novijeg datuma koji najavljuju dugoočekivani album. Već sutra, Silente će održati još jedan koncert, na istom mjestu.

Uskoro i novi album
Silente je početkom travnja objavio novi singl i videospot ‘Nikada ovako’, koji će se naći na njihovom nadolazećem četvrtom studijskom albumu. Novu pjesmu autorski potpisuje Sanin Karamehmedović, a glazbu i aranžman Tibor Karamehmedović. Navedeni singl prati i spot koji je bend snimao u Gradu, odnosno u ljetnikovcu Sorkočević, Revelinu i povijesnoj jezgri.

-Nova pjesma je tu. Nikada nismo radili ovako. Bili smo ozbiljni kad smo rekli da smo svu ljubav što imamo ulupali u ovaj album što će doći. Zatrpali ste nas pozitivnim reakcijama i komentarima, ne možete ni zamisliti koliko nam to olakšava sve ovo. Hvala vam – napisali su prilikom objave.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist