Kultura

PREDSTAVA ‘BRODOLOMKE’ Hana, Beba, Dinka i Mateja u teatru!

Gostovanje Kazališta Moruzgva u KMD-u s predstavom ‘Brodolomke’ odigrat će se večeras, 8. i u subotu 9. veljače s početkom u 19.30 sati. Predstavu prema tekstu Ane Maras Harmander režirao je Krešimir Dolenčić.

U podjeli su: Daria Lorenci Flatz, Sanja Milardović, Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić i Luka Petrušić.

‘Brodolomke’ su dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način. Stvaraju se novi životni obrasci kroz učenje o sebi, dok ih sve povezuje ovisnost. Ovisnost kao odgovor na život, kao posljedica puta kojeg su odabrale.

Hana, Beba, Dinka i Mateja četiri su posve različite žene, a svaka je na svoj način primorana suočiti se s istim problemom, alkoholom. Terapija plesom koju vodi ništa manje osebujan bivši ovisnik Željko povezat će te živote u statistički gotovo nemoguću kombinaciju. Dinamika njihovih odnosa otkriva osobne konflikte koji na posve neočekivan način svoja razrješenja pronalaze kroz podršku i suosjećanje.

Rezervacije ulaznica na e-mail: blagajna@kmd.hr a dostupna je i online kupnja putem portala: www.ulaznice.hr

Pročitajte još

ANDRIJA IVANČAN ‘Naše ambicije su velike i ne krijemo ih – želimo biti najbolji ansambl u Hrvatskoj!’

Mia Njavro Banić

‘Lamento i Boogie’, skladba Gordana Tudora posvećena DSO-u i maestru Hutu

Dulist

POSVETA VELIKOM PULITIKI Otvorena dokumentarna izložba ‘Nije on kriv, on je slikar!’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija