Hrvatska

Predsjednik Milanović komentirao aferu Ina: ‘Požar biblijskih razmjera iza kojeg stoji grupa šibicara!’

Predsjednik Milanović komentirao aferu Ina: 'Požar biblijskih razmjera iza kojeg stoji grupa šibicara!'

Dosta sam znao o proceduri u Ini o donošenju odluka, o stvarnoj kontroli kompanije, to se ne da promijeniti dok je tako. Ovo sve drugo je nestvarno. Nemoguće je da je čovjek koji je radio kao četvrti stupanj u kompaniji, radio za plaću od dvije tisuće eura, da autonomno donosi odluke takve magnitude – komentirao je danas krađu iz Ine predsjednik Zoran Milanović, nazivajući ju ‘najgorom aferom koju je ikad vidio, a iza koje stoji grupa šibicara.’

– Zaprepašćuje me i zabrinjava saznanje da je u Ini bio omogućen model poslovanja koji ima sva obilježja organizirane pljačke. Kad gledate na kraju priče koliko su se omastili… To je već dobit nego Pavo Vujnovac ima. To su nestvarni novci. To je ogroman požar, biblijskih razmjera – naglasio je, dodavši kako se radi o temi za Vijeće za nacionalnu sigurnost.

– Ne mogu dokazati, nemam dokaza. Ne mogu upirati prstom u Plenkovića. Da je previše povezanih ljudi, da se stalno pojavljuju u tim pričama, to je točno – naglasio je, kako prenosi Index. predsjednik Milanović.

Pročitajte još

Bačić: Svaku treću nekretninu kupio stranac, a 40 posto svih stanova plaćeno u gotovini

Dulist

Počeli online upisi u prvi razred

Dulist

IZABRAO BOOKING.COM Ploče među najsrdačnijim gradovima u Hrvatskoj

Dulist