Politika

‘PREDSJEDNIČE, PRESTANITE!’ Dobroslavić: Agresiju na Ukrajinu osuđuje cijeli svijet, a Milanović oko toga još nije načisto!

'PREDSJEDNIČE, PRESTANITE!' Dobroslavić: Agresiju na Ukrajinu osuđuje cijeli svijet, a Milanović oko toga još nije načisto!

Župan Nikola Dobroslavić na društvenim se mrežama osvrnuo se na nedavne izjave predsjednika Zorana Milanovića. Naime, Milanović je istaknuo među ostalim da Hrvatska zabraniti obuku ukrajinskih vojnika na svom teritoriju, a zbog čega su prenosili brojni ruski mediji.

-Predsjednik Milanović postao je zvijezda ruskih režimskih medija. Putinovu agresiju na Ukrajinu osuđuje cijeli slobodni svijet, a naš predsjednik oko toga, čini se, još nije načisto. Možda je Vlada trebala odbiti inicijativu za obuku ukrajinskih vojnika, onda bi vjerojatno predsjednik i Most tražili da se to prihvati. Predsjedniče, prestanite! – istaknuo je župan na Facebooku.

Pročitajte još

[IZBORNI PODCAST] Božo Petrov u kampanju ‘ubacio’ svog avatara, ali i poručio: Imamo ogromni problem ovisnosti o kocki među mladima

Dulist

Domovinski pokret: ‘Boli odlazak svakog mladog čovjeka i obitelji iz Hrvatske’

Dulist

RIJEKE PRAVDE ODRŽALE PREDIZBORNI SKUP: ‘Maknuti HDZ, smijeniti Turudića, ukinuti LEX AP’

Dulist