Urednički izborZanimljivosti

PREDIVAN VIDEO Članovi KUD-a ‘Stjepan Radić’ otplesali poskočicu na vrhu Sniježnice

PREDIVAN VIDEO Članovi KUD-a 'Stjepan Radić' otplesali poskočicu na vrhu Sniježnice

Članovi KUD-a ‘Stjepan Radić’ iz Pridvorja otplesali su tradicionalno kolo, poskočicu na vrhu Sniježnice za novi video spot Turističke zajednice općine Konavle.

Video spot naziva ‘Konavle – živa tradicija’, snimljen je za promociju Konavala i ljudi koji tamo žive. Snimili su članove KUD-a kako plešu poskočicu na 1234 metra nadmorske visine. Na najvećem vrhu u županiji, Sniježnici.

-Naša je obveza doprinijeti promociji Konavala i zato nam je svaka aktivnost oko izrade ovog spota bila čisto zadovoljstvo. A najljepše od svega bila nam je poskočica na 1234 metra. Ovo je spot za promociju Konavala i svih nas. Hvala Hrvoju Odvorčiću i svim našim članovima koji su dali svoju energiju i vrijeme za stvaranje ovog spota – napisali su iz KUD-a ‘Stjepan Radić’ iz Pridvorja.

-Dobro bi bilo spomenuti da su se članovi KUD-a u velikom sastavu uspeli na Sniježnicu punih ruku kako bi na samom vrhu odjenuli nošnje i zatim plesali kolo dulje od dva sata kako bi neke scene bile odrađene, hvala vam – objavio je na svom Facebook profilu producent Odvorčić.

Video su financirali Turistička zajednica općine Konavle i TZ Dubrovačko – neretvanske županije, a producirao ga je Hrvoje Odvorčić. Također, iz KUD-a kažu kako je ideja za ovaj video odmah prihvaćena.

Video možete pogledati u nastavku.

Video: TZ Konavle

Foto: KUD ‘Stjepan Radić’ Pridvorje

 

 

Pročitajte još

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist

[FOTO] KORAK DO FINALA Jugaši pobijedili u polufinalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1945. U New Yorku umro znameniti brodovlasnik Božo Banac

Dulist