Crna kronika

Predao poluautomatsku pušku i 210 komada streljiva!

policija oruzje eksploziv 15

Policijskim službenicima protueksplozijske zaštite, građanin koji je želio ostati anoniman, predao je poluautomatsku pušku i 210 komada raznog streljiva. Dogodilo se to tijekom ponedjeljka, a sve predano pohranjeno je u sigurnosni kontejner do uništenja!

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska zahvalila se savjesnim građanima koji i dalje dragovoljno predaju oružje i streljivo te su iskoristili ovu priliku da pozovu sve one koji u svojim domovima imaju zaostalo oružje, streljivo ili minsko-eksplozivna sredstva da ga predaju policiji na uništenje i na taj način svoj život i život svoje obitelji učine sigurnijim.

Svi građani nedozvoljeno oružje, streljivo ili eksplozivne tvari koje posjeduju mogu predati policiji anonimno i pritom neće snositi nikakve sankcije, odnosno protiv njih se neće pokretati prekršajni niti kazneni postupci- naglasili su iz PU te dodaju da građani ne donose oružje ili eksplozivne tvari osobno u policijsku postaju ili upravu, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o tome obavijeste policiju na broj 192 nakon čega će stručni i osposobljeni policijski službenici doći na njihovu kućnu adresu prikupiti oružje.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist