Aktualno

PRAZNICI U LAZARETIMA Bogat edukativni i kreativni program za djecu i mlade

Ukoliko želite zimske školske praznike obogatiti zabavnim i korisnim aktivnostima, Dubrovačka baština organizira bogat edukativni i kreativni program za djecu i mlade u 5. lađi Lazareta.
Svakoga dana od 21. do 24. veljače od 12 do 14 sati održavat će se radionica 3D printanja „Od ideje do plastičnog 3D modela“ na kojoj će svi zainteresirani imati priliku naučiti osnove 3D tehnologije, programe za 3D modeliranje, pripremu i printanje na 3D printerima.
U petak, 24. veljače u 17 sati za publiku svih uzrasta održat će se predavanje „Povijest informatike u Dubrovniku od 1970-ih do danas“ na temu razvoja informatičke tehnologije u posljednjih 50 godina na dubrovačkom području
Za djecu i mlade s ljubavlju za likovno izražavanje 21. i 23. veljače od 10 do 12 sati održat će se kreativna radionica pisanja vlastitog imena ukrasnim ornamentima, a oni koji vole lijepu književnost mogu se 22. i 24. veljače u istom terminu uključiti u radionicu pisanja kratke priče po zadanim motivima. Sve radionice su besplatne, a za prijave i informacije potrebno se javiti na e-mail ivana@dubrovackabastina.com.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist