Grad

Pratite javno otvaranje prijava za najam gradskih stanova

Grad Dubrovnik će u srijedu, 16. studenog 2022. godine, s početkom u 10 sati, omogućiti izravan video prijenos otvaranja omotnica.
Inače, javni poziv bio je otvoren od 17. rujna do 2. studenog 2022., ukupno 47 dana, i u tom je vremenskom razdoblju na natječaj pristiglo 88 omotnica, od kojih se dio odnosi na dopunu dokumentacije. Kao datum zaprimanja prijave uzima se onaj datum kada je pristigla nadopuna, odnosno kada je dokumentacija kompletirana.
Povjerenstvo za provjeru administrativne ispravnosti od 10 sati javno uz video prijenos otvora sve omotnice pristigle na Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje u najam stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika u svrhu rješavanja stambenog pitanja mladih i mladih obitelji na području Grada Dubrovnika. Riječ je o najmu preostalih 26 stambenih jedinica u novoizgrađenim zgradama u Novom naselju Mokošica.
Otvaranje omotnica obavlja se pod nadležnošću Povjerenstva za provjeru administrativne ispravnosti, kojeg čine: predsjednik Povjerenstva Marin Jurić te članovi Loredana Pavličević Banović, Stela Lukić, Marija Deranja i Nikola Đurić.
Video prijenos možete pratiti u nastavku.

Pročitajte još

Jelka Tepšić odlikovana Križem Reda za civilne zasluge Kraljevine Španjolske

Dulist

Ovo su najbolji dubrovački doktori!

Dulist

DIVNA AKCIJA DJEČJIH VRTIĆA Uz koncert, prodavat će ukrase za Specijalnu bolnicu Gornja Bistra!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija