Crna kronikaUrednički izbor

Poznato tko je muškarac kojeg sumnjiče za prijetnje dubrovačkom gradonačelniku

mato frankovic 111

U Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku priveden je i ispitan 58-godišnjak osumnjičen da je mailom uputio “ozbiljnu prijetnju dužnosniku jedne jedinice lokalne samouprave”. Neslužbeno doznajemo kako je osumnjičeni prijetio dubrovačkom gradonačelniku Matu Frankoviću.

Kako DuList neslužbeno doznaje, 58-godišnji Niko M.M. već je duže vrijeme “terorizirao dubrovačkog gradonačelnika putem mailova koji su sadržavali uvrede i klevete”.  Neslužbeno doznajemo kako je osumnjičeni muškarac policiji poznat od prije te kako je navodno ranije odslužio zatvorske kazne. Prethodno je vodio dubrovački caffe bar,  a danas se, kako neslužbeno doznajemo, bavi iskopima na dubrovačkom području.

Banner 300x250 DU 1

Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je, kako navode u službenom priopćenju, nakon ispitivanja podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku prijedlog za određivanje istražnog zatvora na temelju čl. 123. st. 1. točka 3. Zakona o kaznenom postupku što je sudac istrage prihvatio i osumnjičeniku odredio istražni zatvor.

Pročitajte još

PROMETNA NESREĆA NA BATAHOVINI Dvije osobe ozlijeđene

Dulist

DOBIO 15 GODINA ZATVORA Trener iz Rusije seksualno zlostavljao 14 tinejdžera u nekoliko hrvatskih klubova

Dulist

DORH traži strožu kaznu za Klevisu Ymeri jer je skrivila smrt dvije mlade osobe

Dulist