Crna kronikaUrednički izbor

Poznato tko je muškarac kojeg sumnjiče za prijetnje dubrovačkom gradonačelniku

Poznato tko je muškarac kojeg sumnjiče za prijetnje dubrovačkom gradonačelniku

U Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku priveden je i ispitan 58-godišnjak osumnjičen da je mailom uputio “ozbiljnu prijetnju dužnosniku jedne jedinice lokalne samouprave”. Neslužbeno doznajemo kako je osumnjičeni prijetio dubrovačkom gradonačelniku Matu Frankoviću.

Kako DuList neslužbeno doznaje, 58-godišnji Niko M.M. već je duže vrijeme “terorizirao dubrovačkog gradonačelnika putem mailova koji su sadržavali uvrede i klevete”.  Neslužbeno doznajemo kako je osumnjičeni muškarac policiji poznat od prije te kako je navodno ranije odslužio zatvorske kazne. Prethodno je vodio dubrovački caffe bar,  a danas se, kako neslužbeno doznajemo, bavi iskopima na dubrovačkom području.

Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je, kako navode u službenom priopćenju, nakon ispitivanja podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku prijedlog za određivanje istražnog zatvora na temelju čl. 123. st. 1. točka 3. Zakona o kaznenom postupku što je sudac istrage prihvatio i osumnjičeniku odredio istražni zatvor.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist