Aktualno

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa pokrenulo postupak protiv Nikše Konjevoda

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa pokrenulo je postupak protiv člana uprave Hrvatskih cesta Nikše Konjevoda.

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa na 116. sjednici održanoj 19. veljače 2021. donijelo je odluku o pokretanju postupka protiv dužnosnika Nikše Konjevoda, člana Uprave trgovačkog društva Hrvatske ceste d.o.o. zbog primanja dodatnih naknada za poslove obnašanja javne dužnosti poput božićnice, regresa, uskrsnice, naknade za III. mirovinski stup i dopunsko zdravstveno osiguranje, čime je došlo do moguće povrede članka 7. točke d) Zakona o sprječavanju sukoba interesa – ističu u odgovoru iz Povjerenstva te navode da će se navedena odluka o pokretanju postupka dostaviti Konjevodu na očitovanje.

-Meritorna odluka bit će donesena na jednoj od javnih sjednica nakon što Povjerenstvo zaprimi dužnosnikovo očitovanje i prikupi svu potrebnu dokumentaciju – govore iz Povjerenstva.

Pročitajte još

DIJAMANTNI PIR Ružica i Aleksandar Mirčevski slave 60. godišnjicu braka

Dulist

SRETAN DAN ŽENA! Znate li što se danas slavi?

Dulist

Online ‘Tjedan karijera’ Sveučilišta, govorit će se o izazovima i prilikama u pandemiji

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija