AktualnoUrednički izbor

POTREBICA DUBROVČANIMA Bojkotirajmo kupnju proizvoda ‘Teta Violeta’

POTREBICA DUBROVČANIMA Bojkotirajmo kupnju proizvoda 'Teta Violeta'

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika Marko Potrebica na svom je Facebook profilu pozvao svoje sugrađane na bojkotiranje kupnje proizvoda tvrtke ‘Teta Violeta’, vlasnika Petra Ćorluke.

‘Drage Dubrovkinje i Dubrovčani, poslovni subjekti i svi zaljubljenici u naš Grad pozivam vas bojkotiramo kupnju proizvoda iz palete Teta Violeta, vlasnika Petra Ćorluke. Gospodin Ćorluka kupio je na kantunu Straduna i ulice Zamanjina poslovni prostor (ex butiga Kraš Bonbonnière) te su prilikom obnove devastirana ulazna vrata i tradicionalni izlog te su ubačeni bankomati u izloge, a nakon što je Konzervatorski odjel izdao Rješenje o privremenoj obustavi radova s povratom u prethodno stanje isti nije vraćen u prvobitno stanje nego je u prostoru otvorena mjenjačnica.

Kako je na gospodin Ćorluka pokazao da ne poštuje integritet Grada i najljepše ulice na svijetu našega Straduna, ujedno je i poslao poruku da ne poštuje građane našega Grada. Stoga Vas pozivam da bojkotiramo kupnju proizvoda ‘Teta Violete’ dok se izgled izloga i vrata ne vrati u prvobitno stanje, a navedeni prostor privede svrsi dostojnoj značaja i ugleda našega Straduna.

P.S. Osobno sam uvijek kupovao proizvode Violeta jer kupujući domaće potičem hrvatsku proizvodnju. Izgleda da sam pogriješio i da je gospodinu Ćorluki prevažna kuna više koju je dobio od mjenjačnice za razliku od one šarolike ponude koju je najavljivao, a sve je izgledalo tako dobro‘, napisao je Potrebica na Facebooku te dodao poveznicu na naš članak u kojem smo prvi donijeli informaciju kako Ćorluka kupuje kuću na Stradunu.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist