Grad

Potpisani ugovori sa zakupcima kućica, otvaraju se 26. studenog

Dubrovačka baština d.o.o. potpisala je Ugovore sa zakupcima ugostiteljskih kućica u okviru manifestacije Dubrovački zimski festival 2022.
Kućice su dodijeljene ponuditeljima koji su se javili na Javni natječaj, a visina ponude je određivala poredak za odabrane lokacije uz potpunu i ispravnu dokumentaciju navedenu u natječaju.
I ove godine, navode iz Dubrovačke baštine, ponuđene su lokacije Stradun, Gundulićeva poljana, Pile (Brsalje), Uvala Lapad, Gruž i Mokošica. Ponude su stigle za sve lokacije osim za Lapad i Gruž.
Na Stradunu su kućice dobili: Prekala u.o., Good Life Services j.d.o.o., Magnanimus j.d.o.o., Neverin d.o.o, Okusi Slavonije j.d.o.o, Dubrovnik Premium d.o.o., Lithos d.o.o, Gil’s d.o.o, Proprie d.o.o i Exeter d.o.o.
Na Gundulićevoj poljani zakupci kućica su Vam u.o., Gulosos d.o.o, Ana j.d.o.o i Prijevozi Vukasović j.d.o.o.
Na Brsaljama su Župaho d.o.o, Lokalno j.d.o.o., Deft Project d.o.o. i Stopover j.d.o.o. U Mokošici će kućicu imati Udruga mladih sv. Ivan Pavao II.

Kako navode iz Dubrovačke baštine, postavljanje kućica u okviru manifestacije Dubrovački zimski festival planirane su na datum 21. studeni 2022. na gore navedene lokacije, dok će se djelatnost obavljati od dana otvaranja Dubrovačkog zimskog festivala 26. studenog 2022. do 06. siječnja 2023.

Pročitajte još

Dubrovnik na 3,5 milijuna noćenja do kraja studenog

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Uporabna dozvola hidrantskoj mreži Lokruma! A od čega se mreža sastoji?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija