Županija

Potpisani ugovori s prvom generacijom stipendista Zaklade Otac Ivan Fiorović

Potpisani ugovori s prvom generacijom stipendista Zaklade Otac Ivan Fiorović

Upravitelj Zaklade Otac Ivan Fiorović i načelnik Općine Konavle Božo Lasić u nazočnosti tajnika Zaklade Maria Curića, potpisao je u četvrtak u Cavtatu ugovore o stipendiranju učenika i studenata koji su udovoljili kriterijima iz natječaja Zaklade.

Radi se o dvije učenice i četiri studentice odnosno studenta koji će tijekom akademske godine 2021/2022 od Zaklade dobijati mjesečni iznos od 800,00 kuna, a to su:
Iva Tošić, Luciana Kresić, Marija Kušelj, Mara Šabadin, Jelena Schmuch i Nikša Kovačić.

Obraćajući se prvoj generaciji stipendista Zaklade, načelnik Lasić izrazio je zadovoljstvo što je Zaklada Otac Ivan Fiorović uspjela iznaći financijska sredstva kako bi im pomogli u njihovom školovanju, a sve na dobrobit cjelokupne zajednice.

Podsjetimo Zaklada Otac Ivan Fiorović osnovana je u rujnu 2020. godine Odlukom Općinskog vijeća Općine Konavle, a na prijedlog načelnika Boža Lasića i u ovom kratkom vremenu već je realizirano nekoliko hvale vrijednih akcija za osobe slabijeg imovnog stanja na području Konavala, a dodjela stipendija je kruna jednogodišnjeg rada.

Ovom prilikom Upravitelj Zaklade Božo Lasić zahvalio je i svim članovima Upravnog odbora koji su podržali sve akcije pomoći, kao i svim donatorima te izrazio nadu kako će mnoge tvrtke, ali i pojedinci s područja Konavala, ali i šire, prepoznati značaj ovakve jedne institucije posebice u ovim izazovnim vremenima u kojim trenutno živimo.

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist