Aktualno

Postavlja se ograda u Eko parku Omblići

Jako smo sretni svi mi, Eko-Omblići, posebno  ovih dana jer se postavlja ograda na naš Eko park Ombla u Mokošici, javljaju nam.

-Hvala svima koji su nam pomogli u postavljanju potrebne i korisne ograde, a to su Grad Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska županija, Tehnogradnja i portal duList!Sada se  sva djeca i mladi mogu sigurno igrati i valjati po našim zelenim livadicama Eko parka Ombla!!! A sjećamo se, još ove zime smo se javili upravo Vama dragi duLlist portal s ovim problemom i onda  malo pomalo …i ograda je već tu, završni radovi su u tijeku do kraja ovog tjedna kako nam kažu iz Tehnogradnje.

Cijena postavljanja ograde u dužini 10 metara je ukupno  5.250 kuna koju su financirali Grad Dubrovnik sa 2.000 kuna, Županija sa 1.500 kuna i Tehnogradnja sa 1.750 kuna – pišu Ekoomblići.
 
U ovu subotu ujutro ističu, ako vrijeme dozvoli, opiturat će i veselo obojati eko bojama zid ispod nove ograde kako bi Mokošica blista uredna i čista!!
 
 

Pročitajte još

HACKATON 2023 Prvo mjesto osvojila ekipa Unidu 1 i uređaj za prevenciju požara

Dulist

STIGLI REZULTATI Prvo ovogodišnje ispitivanje kakvoće mora na plažama

Dulist

IVEKOVIĆ I TABAK PODNIJELI OSTAVKE Mihaela Mikulandra nova direktorica Čistoće

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija