GradUrednički izbor

POSEBNE MASKE ZA EKIPU ABC-A Farčić: Objasnila sam im da ih one čuvaju od COVID-a, a sv. Vlaho od bolesti grla’

POSEBNE MASKE ZA EKIPU ABC-A Farčić: Objasnila sam im da ih one čuvaju od COVID-a, a sv. Vlaho od bolesti grla'

Ovako se radi promocija – zaštitne maske sa sv. Vlahom za ABC – hvala Nike Kraljević Farčić na nemogućoj misiji. Mato Franković, nastavite seriju – zapisao je na svome Facebook profilu Dubrovčanin Krešimir Macan uz fotografiju novinarke Maggie Rulli i snimatelja ABC-a s maskama sa znakon sv. Vlaha. Ekipa ABC-a već danima po Dubrovniku snima priloge o tome kako su Amerikanci itekako dobrodošli u Hrvatsku, a za ovu prigodu bila je želja da im se i pokloni nešto originalno što će ih podsjećati na Dubrovnik.

-Htjeli smo ekipi pokloniti neke autentične proizvode iz Dubrovnika, regalali smo im čokolade Orlanda i povezali sve to s pričom kako Dubrovnik sve mjeri u laktima ne u metrima i to im je bilo jako zanimljivo. Uz čokolade su simbolično dobili i te tri maske. Objasnila sam im da maske čuvaju od COVID-a, a sveti Vlaho čuva od bolesti grla tako da mogu još dugo i uspješno pričati o Dubrovniku – istaknula je za DuList Nikolina Farčić naglasivši kako je ideja o maskama već dulje vremena ‘čučala’ u njoj, ali da je ove ipak izradila samo za ovu iznenadnu prigodu.

-Dosta je maski u optjecaju svi se trude dati neki svoj pečat, ima sjajnih rješenja. U Dubrovniku ne manjka inspiracije. Ovo mi nije ‘core bussines, ali me inspiriralo pa sam si dala truda – rekla je Farčić.

Foto: Facebook/Krešimir Macan

Pročitajte još

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist