Zanimljivosti

PORUKA OBOŽAVATELJIMA UOČI FINALA Baby Lasagna: Hvala vam do neba

baby lasagna screenshot dora

Baby Lasagna se obratio svim ljudima koji ga prate u, za sada uspješnoj avanturi na Eurosongu u Švedskoj. Istaknuo je kako će večerašnji nastup biti bolji od onoga u polufinalu. Naime, bez obzira osvoji li titulu najboljeg ili ne u Zagrebu ga čeka veličanstveni doček, objavljuje Jutarnji.

– Dragi svi vi koji ćete večeras gledati Eurosong u Hrvatskoj i navijati za nas, hvala vam do neba. Zbog vas ću večerašnji nastup podignuti za još jednu stepenicu više, a samo vama namignut ću na kraju nastupa – poručio je svojim obožavateljima Baby Lasagna uoči odlaska u Malmö Arenu na veliko finale. Uz njega je šef naše eurovizijske delegacije rekao kako Hrvatska može pobijediti i da je HRT spreman za organizaciju Eurosonga 2025.

– Kako god večeras prošlo, naš Baby Lasagna već je pobijedio. Zahvaljujući tom mladom, skromnom glazbeniku, hitu ‘Rim Tim Tagi Dim‘ i trudu naše delegacije, na cijelom smo Eurosongu od početka do samog finala tretirani kao favoriti, a Hrvatska je u velikom stilu vratila vidljivost na eurovizijsku mapu – rekao je Štengl za Jutarnji list uoči odlaska u Malmö Arenu. Uz sve su Lasagnu ispred hotela dočekali i Puljani u istarskoj narodnoj nošnji.

– On je za nas odavno pobjednik. Pričali smo kratko s njim prije odlaska u Arenu. Smiren je i opušten – kazali su Oriana, Judita i Marino iz Pule. Međutim, kako god prošli naša Eurosong delegacija u nedjelju oko 13.30 dolazi u Zagreb gdje će se na aerodromu upriličiti press konferencija s Baby Lasagnom, a spominje se i spektakularan doček glazbenika na Trgu bana Jelačića u poslijepodnevnim satima.

 

Pročitajte još

U kojoj je dobi najbolje dati mobitel djetetu?

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1980. Umro Ivo Labaš

Dulist

MORE JE REKORDNO TOPLO Ovo su posljedice!

Dulist