Urednički izborZanimljivosti

Pomozimo Vedrani iz Splita pronaći prijateljicu Mirnu iz ratnog Dubrovnika!

Pomozimo Vedrani iz Splita pronaći prijateljicu Mirnu iz ratnog Dubrovnika!

Pišem vam iz Splita… U onim grubim ratnim vrimenima u moj 4.c razred stigla je curica Mirna iz Dubrovnika. Razredom je zavladala tišina a učiteljica nam je predstavila novu učenicu i rekla joj da sidne kraj mene… U prvu klupu u srednji red – piše u grupi na Facebooku ‘Jedno drugo vrijeme, Vrijeme dobrih Duhova od Grada, Dubrovčana dobra duha.’ Vedrana Ružić, stanovnica Splita.

Pomozimo joj u potrazi za prijateljicom! Prenijet ćemo njenu poruku.

Mirna je bila lipa i visoka, sićam se ka sad njene kestenjaste kose i crvenog džempera. Lipo je crtala,bila je dosta zrelija od nas i nije puno pričala al kad bi nešto rekla to je bilo konkretno i rekli bi mi u Splitu baš “u sridu”.

Zbližile smo se. Zajedno učile, nakon škole se igrale,šetale po gradu, smijale se i radile sve ono šta rade dica. Vrime je prolazilo a prijateljstvo raslo… A onda je došlo vrime njenog povratka u Dubrovnik.

Mirna i ja pisale smo jedna drugoj pisma, slale razglednice, čestitale rođendane i blagdane a onda smo nekako izgubile kontakt. Mirna je koliko se sićam otišla studirat…

Bezuspješno sam je tražila na društvenim mrežama… Ako netko od vas poznaje moju Mirnu Klobučar neka joj kaže da je tražim i da bi volila da mi se javi! Hvala svima!

Draga Mirna danas je tvoj 40. rođendan i želim da ti bude sritan u zdravlju i jubavi!

Uvik te se sitim prijateljice draga – zapisala je Vedrana.

Pročitajte još

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist

SRIJEDA Pričaonica i radionica uskrsnih ukrasa za najmlađe

Dulist