DuList INUrednički izbor

BOŽIĆNI HUMANITARNI FOTO KUTAK Veselom gestom uljepšajte nekome dan!

BOŽIĆNI HUMANITARNI FOTO KUTAK Veselom gestom uljepšajte nekome dan!

Grupa prijatelja osmislila je za njih reći će mali događaj velikog srca za još ljepše blagdanske dane pred nama, u nadi da privuče sve one kojima je stalo do drugih i koji će malom gestom uljepšati nekome dan. A pritom se i dobro zabaviti!

Naime, ekipa koja stoji iza projekta Osmijeh za Osmijeh DU su fotografkinja Željka Milić te djevojke iz Dubrovnik Wedding Plannera Mia Pušić i Veronika Varga. Božićne dekoracije osmislile su cure iz cvijećarne Patrea, fotografirat će Željka Milić i Fabijan Drnas, logo je napravila Ana Demović iz Fingerprint studija. Za najmlađe i šljokice zadužena je Kike make up.

– Pozivamo te da budeš junak ove divne priče koja spaja ljubav i zabavu, dobrotu i veselje. Pozivamo sve obitelji, najbolje prijatelje, ma i kućne ljubimce da dođete na jednu pravu Božićnu bajku! Sve što trebate je doći veseli i nasmijani, a mi ćemo se pobrinuti da dobijete najbolje stilski osmišljenu čestitku, i da tako na kreativan način zaželite svima sretan Božić – istaknuli su organizatori.

Gdje, kada i kako? Rezervirajte ovdje!

ŽUPA DUBROVAČKA, ONE SUITE HOTEL
4. I 5. PROSINCA
Od devet ujutro do devet navečer
hvalazaosmijeh@gmail.com

*trajanje jednog sessiona je 10 minuta. Poželjno je doći u dogovoreno vrijeme da se termini ne preklapaju. Obucite se tematski! 

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist