Aktualno

POMOĆ ZA DUBROVČANE Pridružite se humanitarnoj akciji za 26 djece

Nova humanitarna akcija pokrenuta je na Facebook stranici ‘Pomoć za Dubrovčane’. Ove godine pomoć se skuplja za 16 prijavljenih obitelji u kojima ukupno ima 26 djece. Sve akcije su dosad bile jako uspješne i  uljepšale su božićne blagdane obiteljima koje nisu u dobroj financijskoj situaciji. 

– Skupljamo bonove ili poklon kartice od Lidla, Konzuma i DM bonove. Molim Vas da na svaki bon na karton napišete od koliko je taj bon kako bi mi znale to ravnomjerno raspodijeliti naravno prema broju članova u obitelji. Također vas molimo da uz bon ostavite i onaj mali aktivacijski papirić kako ne bi imali problema oko nevažećih kartica, navode organizatori u grupi ‘Pomoć za Dubrovčane’.

Pomoć se prikuplja za ukupno 26 djece i mladih, u dobi od 3 do 24 godine. Najmlađe dijete ima tek četiri mjeseca. Neki od mališana voljeli bi ukrase za kosu, nogomet i lego kocke, puzzle, životinje, mačeve, bebe i kolica itd. Ukoliko želite sudjelovati, dovoljno se javiti u komentare ispod objave na stranici ‘Pomoć za Dubrovčane’ uz naznaku rednog broja djeteta kojem želite uljepšati ovaj Božić. Pokloni i bonovi predaju se do 8. prosinca u Župi dubrovačkoj te do 14. prosinca na području Grada i Mokošice.

– Unaprijed vam hvala svima koji ćete sudjelovati i pomoći nam da na ovaj način zajedno malo uljepšamo nadolazeće praznike obiteljima koje su stvarno u teškim životnim situacijama. Svjesne smo da su vremena jako teška, ali puno nas može sudjelovati bonom od npr. 50 kn i sigurna sam da ćemo kao i svake godine skupiti dovoljno da svih malo obradujemo i olakšamo im u kupovini božićne spenze. Pokažimo još jednom koliko nas ima i koliko smo jaki kad se udružimo. Hvala vam unaprijed još jednom svima od ❤️ – zaključuju organizatori.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist