Aktualno

Polugodišnja sjednica ECTAA-e

Polugodišnja sjednica Europskog udruženja nacionalnih turističkih agencija i turoperatora (ECTAA-e) održat će se 1. i 2. prosinca u Dubrovniku, a očekuje se sudjelovanje 80-tak delegata i gostiju, čelnih ljudi udruga turističkih agencija i turoperatora iz 24 europske države.

 Osim radnog dijela, sudionike skupa u Dubrovniku očekuje bogat i zanimljiv program te posebno upriličene prezentacije hrvatske turističke ponude koju će održati Hrvatska turistička zajednica, TZ Grada Zagreba, TZ Grada Dubrovnika i TZ Grada Opatije.
 
Podsjetimo, Hrvatska turistička zajednica potpisala je u travnju 2011. godine Ugovor o marketinškoj suradnji s ECTAA-om, kojim se omogućuje bolja promocija Hrvatske kao odredišta, snažnija konkurentnost u odnosu na ostale zemlje Sredozemlja i označavanje Hrvatske kao ECTAA-inog odredišta godine. 

Pročitajte još

Sanitat poslao zahtjev za ispravak objavljenih informacija

Dulist

PETAŠICA RASTURILA NA JEZIČNOJ OLIMPIJADI Cijela Monta ponosna je na Romanu!

Dulist

ĆIROVOM STAZOM KROZ KONAVLE Sudjelujte besplatno u biciklijadi i uživajte u predivnom krajoliku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija