Aktualno

Polugodišnja sjednica ECTAA-e

Polugodišnja sjednica Europskog udruženja nacionalnih turističkih agencija i turoperatora (ECTAA-e) održat će se 1. i 2. prosinca u Dubrovniku, a očekuje se sudjelovanje 80-tak delegata i gostiju, čelnih ljudi udruga turističkih agencija i turoperatora iz 24 europske države.

 Osim radnog dijela, sudionike skupa u Dubrovniku očekuje bogat i zanimljiv program te posebno upriličene prezentacije hrvatske turističke ponude koju će održati Hrvatska turistička zajednica, TZ Grada Zagreba, TZ Grada Dubrovnika i TZ Grada Opatije.
 
Podsjetimo, Hrvatska turistička zajednica potpisala je u travnju 2011. godine Ugovor o marketinškoj suradnji s ECTAA-om, kojim se omogućuje bolja promocija Hrvatske kao odredišta, snažnija konkurentnost u odnosu na ostale zemlje Sredozemlja i označavanje Hrvatske kao ECTAA-inog odredišta godine. 

Pročitajte još

Srijedom se čita DuList!

Dulist

NAUTIČKA PATROLA 2021. ACI Marini Dubrovnik priznanje ‘Zlatni vez gastronomije’

Dulist

‘ORSULA 1944.-2021.’ Lasić: ‘Ovo je strašna tragedija. Ovo je početak katarze hrvatskog naroda’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija