Aktualno

Poljsko-američki agenti u Dubrovniku

Američko udruženje poljskih putničkih agencija (SPATA) u Orašcu do 25. ovog mjeseca održava svoju 54. konvenciju.

U okviru njihovog boravka u Hrvatskoj održat će se i dvije poslovne radionice 'Buy Croatia', u organizaciji Hrvatske turističke zajednice te TZ-a Županije i Grada. Prva se održava u Dubrovniku ove srijede 19. rujna.

Naime, kako javljaju iz TZ-a Grada Dubrovnika poljsko – američki putnički agenti, koji u Dubrovniku borave 19. i 20. rujna, imat će se prigode upoznati s turističkom ponudom grada i okolice, kao i sudjelovati na poslovnoj radionici "Buy Croatia" na kojoj je iz naše regije prijavljeno osamnaest poslovnih subjekata.

Nakon radionice u restoranu Klarisa organizira se „Večera dobrodošlice“, uz prigodni program i nastup Ane Rucner. Putem radionice "Buy Croatia" održavanje konvencije udruženja poljsko američkih agenata SPATA iskorišteno je za uspostavljanje kontakata između hrvatskih i američko – poljskih turističkih gospodarskih subjekata s ciljem povećanja obuhvata Hrvatske u programima stranih partnera sa tržišta SAD-a.

– Možemo napomenuti da je mnogoljudno tržište SAD-a vrlo važno za grad Dubrovnik jer su gosti s tog tržišta na sedmom mjestu po broju dolazaka i noćenja od početka 2012. godine. Ukupno je od početka godine u Dubrovniku boravilo 27 684 turista koji su ostvarili 84 908 noćenja, što čini pet posto udjela u ukupnim ostvarenjima – navodi se u priopćenju gradske TZ.

Pročitajte još

Srijedom se čita DuList!

Dulist

NAUTIČKA PATROLA 2021. ACI Marini Dubrovnik priznanje ‘Zlatni vez gastronomije’

Dulist

‘ORSULA 1944.-2021.’ Lasić: ‘Ovo je strašna tragedija. Ovo je početak katarze hrvatskog naroda’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija