Aktualno

POLIKLINIKA GLAVIĆ Europska unija sufinancirat će neurorehabilitaciju robotikom!

Sjajna vijest stiže iz dubrovačke Poliklinike Glavić!

Naime, Republika Hrvatska i Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta prepoznali su važnost i uspjeh neurorehabilitacije robotikom te kroz Europski fond za regionalni razvoj odobrili sufinanciranje projekta Poliklinike Glavić Dubrovnik ‘Robotikom do samostalnog hoda i smanjenja stope invalidnosti’, u kojem je kupljen najsofisticiraniji uređaj za neurorehabilitaciju nogu ‘Lokomat’.

-Potaknuti hrabrošću i snagom naših pacijenata koji su se upravo zahvaljujući najučinkovitijoj rehabilitaciji na robotskom uređaju ‘Lokomat’, vratili samostalnom životu te stali na vlastite noge i osjetili ljepotu samostalnih koraka, trudili smo se u višegodišnjoj borbi s administracijom te osiguravanjem što boljeg i kvalitetnijeg liječenja u našem Gradu i Domovini. Realizacijom i sufinanciranjem ovog projekta Poliklinika Glavić je još jednom pomaknula granice rada i poslovanja u medicini te uz pomoć Europske unije i europskih fondova pozicionirala hrvatsku neurorehabilitaciju kao nezaobilaznu svjetsku destinaciju uz bok s najvećim i najcjenjenijim državama i klinikama čime je Hrvatskoj omogućila najveći svjetski standard liječenja – istakli su iz Poliklinike Glavić.

-Kao i do sada, Poliklinika Glavić ovaj uspjeh neće zadržati samo za sebe već će objavom u narednim danima, na sebi svojstven način, nastaviti pomagati te ovaj uspjeh podijeliti s najpotrebitijim pacijentima iz zemalja članica Europske unije, ali i iz zemalja koje će to tek postati. Hvala svim odgovornim institucijama, konzultantima te svima koji su nam svojim savjetima pomogli u realizaciji ovog projekta, no ponajviše hvala požrtvovnom radu naših zaposlenika te trudu naših pacijenata koji su nam bili glavna pokretačka snaga u pisanju, apliciranju i provedbi ovog projekta. Kroz ovaj projekt će dio vas i vašeg truda ostati zauvijek ‘zapisan’ u sigurnijem koraku osoba kojeg ste im omogućili svojim angažmanom – poručili su iz Poliklinike Glavić.

Pročitajte još

Ministarstvo odlučilo dokad će na snazi biti zamrznute cijene hrane

Dulist

Ususret Danu dubrovačkih branitelja premijerno prikazan film ‘Ljudi od mora’

Dulist

PLANIRATE PUTOVANJE? Radnici u prijevozu najavili štrajkove uoči blagdana

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija