Aktualno

POLICIJA POTVRDILA Gužve su nastale zbog pojačanih mjera sigurnosti

POLICIJA POTVRDILA Gužve su nastale zbog pojačanih mjera sigurnosti

Nakon što su brojni naši sugrađani doživjeli niz neugodnosti na graničnim prijelazima tijekom blagdana, osobito na Badnjak, gdje su čekali satima i satima kako bi sa svojim najmilijima proveli blagdane, počele su i reakcije na društevnim mrežama, kao i u otvorenim pismima.

Jedno od njih stiglo je na adresu DuLista jučer, gdje se naš čitatelj Kristijan Jukić obratio direktno načelniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, Tončiju Radibratoviću. Tragom brojnih reakcija, uputili smo kratki upit našoj policijskoj upravi, a zanimalo nas je jednostavno – zbog čega gužve?

Iz PU Dubrovačko-neretvanske potvrdili su nam i to kako su gužve nastale, među ostalim, zbog pojačanih mjera sigurnosti zbog nedavnih terorističkih napada unutar EU.

– Možemo potvrditi kako su zastoji na graničnom prijelazu Klek-Zaton Doli dana 24. prosinca 2016. godine rezultat povećanog broja putnika državljana trećih zemalja iz pravca zapada prema istoku, kao i rezultat postupanja sukladno proglašenom stupnju sigurnosti – odgovor je iz PU Dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

A BILE SU 40 KUNA Prve trešnje na virtualnoj placi i do 10 eura! Je li to realna cijena?

Dulist

NAKON TARIKA Lejla Filipović odgovorila hejterima na kritike u ‘Zvijezde pjevaju’

Dulist

SMJEŠTAJ S POGLEDOM NA MORE Nove poste kampera na putu za Copacabanu

Dulist