Crna kronika

Policija o sukobu taksista i Uberovaca

PU Dubrovačko-neretvanska oglasila se povodom sinoćnjeg sukoba između taksista i Uberovaca.

Podsjetimo, jučer poslijepodne u Močićima je jedan od taksista vrijeđao Uber te je to bio povod eskalaciji koja se nastavila na Čilipima, a ‘drama’ s taksistima i Uber vozačima nastavila se i u večernjim satima. Božo Miletić, predsjednik Udruženja autotaksi prijevoznika Dubrovnik u izjavi za DuList potvrdio je kako je ‘napad Uberovaca eskalirao blokiranjem vozača s čak šest vozila te napadom na vozača elektrošokerom zbog čega je jedan vozač već odvezen na Hitnu’.

U službenom priopćenju PU Dubrovačko-neretvanske navodi se kako je tijekom popodnevnih sati jučer 31. srpnja na parking prostoru u mjestu Močići došlo je do narušavanja javnog reda i mira na način da se 23 – godišnjak iz Dubrovnika sa svojim osobnim vozilom zastavio pored osobnog vozila 23 – godišnjaka iz Mihaljevca, izašao iz vozila te vikao i lupao po vozilu 23 – godišnjaka iz Mihaljevca. Vozač iz Mihaljevca se potom uputio na područje Zračne luke Dubrovnik gdje se nastavilo narušavanje javnog reda i mira na način da su se oba 23 – trogodišnjaka međusobno vrijeđala i vikali jedan na drugog.

Nitko od sudionika ovog narušavanja za sada nije zatražio liječničku pomoć, a oba su uhićena i u jutarnjim satima uz optužni prijedlog biti će dovedeni na Prekršajni sud u Dubrovniku.

Još jedan sukob zabilježen je 28. srpnja u mjestu Čilipi kada je 36 – godišnjak iz Dubrovnika vikao, vrijeđao i udarao po vozilu 21 – godišnjaka iz Kaštel Lukšića. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja u dogovoru sa Općinskim državnim odvjetništvom u Dubrovniku, 36 –godišnjak je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zbog kaznenog djela ‘Prijetnje’.

Dodajmo kako su nam iz Ubera potvrdili da su osobe iz Mihaljevca te osoba iz Kaštel Lukšića njihovi vozači partneri.

 

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] Planulo krovište kuće u Mokošici

Dulist

PROMETNA U NAZOROVOJ Automobil udario pješaka na pješačkom prijelazu

Dulist

UŽAS U ISTRI Ovaj čovjek nagovara djecu da uđu u njegov automobil

Dulist