Crna kronika

Policija o sukobu taksista i Uberovaca

Policija o sukobu taksista i Uberovaca

PU Dubrovačko-neretvanska oglasila se povodom sinoćnjeg sukoba između taksista i Uberovaca.

Podsjetimo, jučer poslijepodne u Močićima je jedan od taksista vrijeđao Uber te je to bio povod eskalaciji koja se nastavila na Čilipima, a ‘drama’ s taksistima i Uber vozačima nastavila se i u večernjim satima. Božo Miletić, predsjednik Udruženja autotaksi prijevoznika Dubrovnik u izjavi za DuList potvrdio je kako je ‘napad Uberovaca eskalirao blokiranjem vozača s čak šest vozila te napadom na vozača elektrošokerom zbog čega je jedan vozač već odvezen na Hitnu’.

U službenom priopćenju PU Dubrovačko-neretvanske navodi se kako je tijekom popodnevnih sati jučer 31. srpnja na parking prostoru u mjestu Močići došlo je do narušavanja javnog reda i mira na način da se 23 – godišnjak iz Dubrovnika sa svojim osobnim vozilom zastavio pored osobnog vozila 23 – godišnjaka iz Mihaljevca, izašao iz vozila te vikao i lupao po vozilu 23 – godišnjaka iz Mihaljevca. Vozač iz Mihaljevca se potom uputio na područje Zračne luke Dubrovnik gdje se nastavilo narušavanje javnog reda i mira na način da su se oba 23 – trogodišnjaka međusobno vrijeđala i vikali jedan na drugog.

Nitko od sudionika ovog narušavanja za sada nije zatražio liječničku pomoć, a oba su uhićena i u jutarnjim satima uz optužni prijedlog biti će dovedeni na Prekršajni sud u Dubrovniku.

Još jedan sukob zabilježen je 28. srpnja u mjestu Čilipi kada je 36 – godišnjak iz Dubrovnika vikao, vrijeđao i udarao po vozilu 21 – godišnjaka iz Kaštel Lukšića. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja u dogovoru sa Općinskim državnim odvjetništvom u Dubrovniku, 36 –godišnjak je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zbog kaznenog djela ‘Prijetnje’.

Dodajmo kako su nam iz Ubera potvrdili da su osobe iz Mihaljevca te osoba iz Kaštel Lukšića njihovi vozači partneri.

 

Pročitajte još

PREMINUO OTAC TOŠE PROESKOG Sestra pokojnog pjevača oprostila se emotivnom porukom

Dulist

VEĆ IMA DVIJE PRAVOMOĆNE PRESUDE Vozio pijan i pod zabranom, oduzeto mu vozilo

Dulist

Moldavac i Bugarin u bunkeru kombija pokušali prokrijumčariti pet osoba

Dulist