Crna kronika

POLICIJA NA TERENU Pijani Britanac nogama razvalio vrata nove škole i kuće u Ulici Ilije Sarake

POLICIJA NA TERENU Pijani Britanac nogama razvalio vrata nove škole i kuće u Ulici Ilije Sarake

Noćas oko 4 sata razvaljena su vrata nove škole i kuće Petković u Ulici Ilije Sarake. Učinio je to 44-godišnji državljanin Velike Britanije, koji je bio pod utjecajem alkohola.
O događaju je izvijestio u Facebook grupi Gradski kotar Grad Marin Krstulović, koji je objavio dojavu susjeda koja glasi: ‘Dragi moji sugrađani/supatnici, noćas oko 4h mahniti stranac nogama je razvaljivo vrata po ulici Ilije Sarake. Dakle, potpuno su razvaljena vrata nove škole i kuće Petković i sad policija ‘čuva’ do dolaska krim policije. Policiji je trebalo po ure da se pojave, nakon poziva susjeda’.
Respect the City! – riječi su kojima je objavu zaključio Krstulović.

Događaj su nam potvrdili i iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Naime, nakon zaprimljene dojave o tome da stranac udara i lupa po vratima unutar povijesne jezgre, policija je izašla na teren te na mjestu događaja zatekla 44-godišnjeg državljanina Velike Britanije koji je bio pod utjecajem alkohola. Izmjerena mu je koncentracija alkohola od 1,36 promila. Doveden je u prostorije Policijske postaje Dubrovnik gdje se još uvijek nalazi. U tijeku je kriminalističko istraživanje na okolnosti kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.

Pročitajte još

[FOTO] MALOLJETNIČKO NASILJE NA PROFILU ‘MOLI SE DUBROVNIK’ Brutalnost s TikToka izašla na ulicu

Nora Di Leo

TUŽAN DAN U DUBROVNIKU Preminuo i Antun Tonći Matković

Dulist

OSTAJE TUGA I PRAZNINA Preminuo Draško Milojević

Dulist