Aktualno

Pogodite gdje ovo ljeto nastupa Lille

Pogodite gdje ovo ljeto nastupa Lille

Objavljen je program bogatog Pločanskog ljeta s preko 40 različitih događanja koja započinju u subotu, 24. lipnja i traju sve do 17. rujna, a uključuju brojne glazbene, kulturne, likovne, gastronomske i druge zabavne programe.

– Držali smo se tradicije, mislili na dalmatinsku pismu i običaje, ali također smo nastojali dovesti u grad zanimljive izvođače, autore i kulturna događanja koja su ovog ljeta u jako velikom broju – poručio je gradonačelnik Mišo Krstičević.

U Pločama će nastupiti traženi Songkillersi (31. srpnja), popularni Dalmatino i Lidija Bačić povodom Maratona lađa (12. kolovoza), izvrstan jazz sastav Black Coffee u pratnji talentirane Ane Uršule Najev (18. kolovoza), a večer francuske šansone izvest će Nera Stipičević (8. kolovoza).

Ribarske večeri rezervirane su za 15. srpnja na Staševici, 21. srpnja u Kominu, 5. kolovoza u Baćini te 19.8. u Pločama.

Održat će se više Paint&Wine radionica u POU Ploče koje su prošlo ljeto pobudile velik interes, par na Rivi ugostit će Filmske večeri na otvorenom. Vraća se i Summer Wine Fest koji je zakazan za 10. i 11. kolovoza u Domu kulture.

Bogat program pripremljen je i za djecu, s lutkarskim predstavama, animiranim filmovima u parku na rivi, mjuziklima, predstavljanjima slikovnica…

– Osmislili smo bogat i raznolik program u kojem vjerujem da će sugrađani svih generacija pronaći sadržaj za sebe. Držali smo se tradicije, mislili na dalmatinsku pismu i običaje, ali također smo nastojali dovesti u grad zanimljive koncepte, izvođače, autore i kulturna događanja koja su ovog ljeta u jako velikom broju. Veselimo se mjesecima pred nama kad će grad živjeti na otvorenom. Vidimo se u što većem broju – naveo je gradonačelnik.

Termin tradicionalnog malonogometnog turnira “Ko to more platit” naknadno će se komunicirati s obzirom na to da su u tijeku radovi na obnovi terena na Močvari.

Pogodite gdje ovo ljeto nastupa Lille Pogodite gdje ovo ljeto nastupa Lille

Pročitajte još

VODOVOD STANOVNICIMA MOKOŠICE Podnesite zahtjeve za priključenje na mrežu odvodnje

Dulist

[FOTO] KOD ONOFRIJEVE FONTANE Pronađeni ostatci velike gradske gustijerne

Dulist

Nila Miličić Vukosavić dobitnica nagrade HRT-a za životno djelo

Dulist