GradPodcastUrednički izbor

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Nila Miličić Vukosavić: Već dugo mi se mota po glavi napisati knjigu!

s barbarom nila milicic vukosavic

U novoj epizodi podcasta DuLista gostuje glavna urednica Radio Dubrovnika Nila Miličić Vukosavić, dobitnica Godišnje nagrade Hrvatske radiotelevizije za životno djelo ‘Ivan Šibl’. Cijeli život je vezana za radio, prvi stalni posao dobila je s 19 godina na Radio Dubrovniku i do danas ostala uz njega. Nila se prisjetila svojih početaka, odrastanja na radiju, vremena dok je bila spikerica, ali i otkrila tko ju je u djetinjstvu i zašto zvao ‘Mileva’.

Nila je u oko nacionalnih medija ‘zapela’ nakon otvaranja Pelješkog mosta kada je s kolegom Duškom Ćurlićem vodila svečanost te ispričala kako je čitala o sebi kao ‘o novom, pa čak i mladom licu’. U razgovoru s Barbarom Đurasović dotaknula se svog temperamenta, mladolikog izgleda, te njene objave na društvenim mrežama da su ’60-te nove 40-te’. Naravno, nezaobilazna tema bio je i njen suprug Sebastijan Vukosavić,

Na koje je tri emisije posebno ponosna, kako je rješavala delikatne situacije u kontakt emisijama, ali i tko je od njezino troje djece ‘pokupio’ njezin temperament i karakter,  donosi li posao doma, ali i što će raditi jednom kad pođe u mirovinu – pogledajte u novoj epizodi podcasta.

Cijela epizoda podcasta S Barbarom dostupna je na portalu dulist.hr i YouTube kanalu, a kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem Instagramu profilu, YouTubeu, Facebooku i TikToku.

 

Pročitajte još

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

(FOTO) MATO FRANKOVIĆ Rečeno – napravljeno! Krenulo ispumpavanje ‘bazena’, sutra košnja i održavanje površina!

Dulist

U lipnju naplaćeno više od 7 tisuća eura kazni za nepropisano parkiranje vozila!

Dulist