Vaše vijesti

Počele pripreme za humanitarnu akciju ‘Pomozimo Tijanu i Anti’

Eko Omblići u akciji

Dajmo više ljubavi i pažnje kućnim ljubimcima! – poručili su na svojoj eko-kreativnoj radionici u Eko-centru Zeleno Sunce prošli ponedjeljak mladi ekoaktivisti Eko-Omblići, dobitnici značajnog priznanja Eko-oko.

Na eko-radionici su prvo imali edukativne minute o kućnim ljubimcima, gdje su učili kako se ponašati prema kućnim ljubimcima, kako im pomoći i koliko su oni važni u odrastanju djece. Da imaju osjećaj prema kućnim ljubimcima i da ih vole naši Eko-Omblići su to pokazali puno puta o čemu ćemo vam opširnije pisati u našem slijedećem javljanju!

Nakon edukativne radionice Eko-Omblići su imali kreativnu radionicu na temu ‘Ja volim dubrovačke mace i psiće’ (‘I like Dubrovnik.s cats and poppies!’).

Crtali su bojicama za tekstil po malim platnenim vrećicama mačkice i psiće uz poruke: ‘Volim životinje, volite ih i vi!’ Mazimo i pazimo naše mace i psiće ‘Ja volim dubrovačke mace i psiće’. Volite, pazite i brinite o vašim kućnim ljubimcima!

Platnene torbe s eko-porukama i crtežima mladi ekoaktivisti pripremaju za njihovu humanitarnu akciju krajem slijedećeg mjeseca na ‘Mediteranskom sajmu zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva u Dubrovniku’. Tada će prodajom svojih proizvoda skupljati priloge za liječenje svojih malih prijatelja Tijana i Ante.

Pročitajte još

[FOTO] SUGRAĐANIN UPOZORAVA Netko krade kamen na trasi stare željezničke pruge?

Dulist

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist