Sport

POBJEDU POSVETILI ČIKORU AK Dubrovnik Racing prvak Hrvatske na brdskim stazama, Đivu Franiću ‘Zlatna kaciga’

POBJEDU POSVETILI ČIKORU AK Dubrovnik Racing prvak Hrvatske na brdskim stazama, Đivu Franiću 'Zlatna kaciga'

‘Za Čikora!’ – zaorilo se na dodjeli pehara povodom završetka 21. Memorijala Željko Đuratović na kojem je Auto klub Dubrovnik Racing odnio titulu prvaka Hrvatske na brdskim stazama sa 76,5 bodova. Drugo mjesto zauzeo je Auto klub Župa dubrovačka, dok je na trećem Splitski auto klub. U klasi 1 prvo mjesto zauzeo je Maroje Batina iz AK Dubrovnik Racing, drugo mjesto pripalo je Ivanu Petrušiću iz AK Župa dubrovačka, a treće debitantu Marku Puljiću.

Najzapaženiji uspjeh postigao je vozač Auto kluba Dubrovnik Racing, državni prvak u grupi N, vlasnik ‘Zlatne kacige’ Đivo Franić koji je u klasi 2 osvojio prvo mjesto. Drugo mjesto pripalo je Milanu Tataloviću iz AK Dubrovnik Racing, a treće njegovom kolegi Nikši Blaževiću. U klasi 3 prvo mjesto zauzeo je Nikola Radnjić iz AK Dubrovnik Racing, a treće Mirosalv Ujdenica iz AK Dubrovnik Racing. U klasi 4 najbrži je bio Stijepo Manenica iz AK Dubrovnik Racing. U klasi 7 prvo mjesto zauzeo je Žarko Knego iz AK Dubrovnik Racing, a drugo njegov kolega Ivan Pulić. Prvo mjesto u klasi 9 pripalo je vozaču AK Dubrovnik Racing Laszlo Hernadi. U klasi 11 drugo je mjesto pripalo Deniju Kmetoviću iz AK Župa dubrovačka. Prvo mjesto u klasi 16 osvojio je Matija Jurišić iz AK Župa dubrovačka, a treće Nihad Seferagić iz istog kluba. U klasi 23 treće je mjesto zauzeo Niko Pulić iz AK Dubrovnik Racing.

Što se tiče rezultata po grupama, u grupi N prvo je mjesto pripalo Stijepu Manenici iz AK Dubrovnik Racing, drugo mjesto Nikoli Radnjiću iz istog kluba, a treće mjesto zauzeo je Danijel Šimunović. U grupi A prvo mjesto pripalo je Žarku Knegu iz AK Dubrovnik Racing, drugo njegovom kolegi Ivanu Puliću, a treće Marinu Božičeviću. Najbolji u grupi E 1 bio je Domagoj Pereković iz Automoto kluba Zanatlija iz Zagreba, drugo mjesto pripalo je Matiji Jurišiću iz Župe dubrovačke, a treće Borisu Katiću. U kategoriji 1 prvo mjesto pripalo je Domagoju Perekoviću, drugo Stijepu Manenici i treće Žarku Knegu.

Dodijeljena je i nagrada za najbrže odvoženo vrijeme na ‘Memorijalu’. Tako je nagrada koja nosi ime oca dubrovačkog automobilizma Dubravka Čikora otišla u ruke Nikoli Asanoviću iz AK Podgorica koji je utrku završio s vremenom 1:49:542.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist