Sport

IZVRSNI SU! Tri zlatne, šest srebrnih i jedna brončana medalja za plivače PK Jug na mitingu sv. Mihovil

blank

Plivači PK Juga ostvarili su izvrsne rezultate na mitingu sv. Mihovil koji se ove nedjelje održao u Šibeniku. Zlatne medalje osvojili su Lara Šurković u disciplini 100 m kraul i Damjan Di Leo u disciplini 200 mješovito u ‘A’ kategoriji te Tino Pecotić u disciplini 100 mješovito u ‘C’ kategoriji. Lara Šurković osvojila je još 2. mjesto u disciplinama 100 prsno i 100 mješovito. Tino Pecotić bio je drugi na 200 mješovito u ‘C’ kategoriji. Maja Perak je u ‘A’ kategoriji bila druga na 200 mješovito. Ante Kalanj je osvojio dvije srebrene medalje u disciplinama 100 i 200 mješovito u ‘B’ kategoriji. U ‘C’ kategoriji Mia Perak bila je brončana u disciplini 100 leđno.

U konkurenciji dječaka PK Jug su predstavljali: Andro Sambrailo, Ante Kalanj, Damjan Di Leo, Luka Gverović, Luka Kalanj, Luka Puljizević, Roko Plećaš i Tino Pecotić, a u kategoriji cura: Ivana Puljić, Matea Miloslavić, Petra Smokvina, Iva Glavinić, Ena Botha Fočak, Lea Perak, Mia Perak, Maja Perak, Greta Validžić, Lara Šurković.

Na mitingu sv. Mihovil u Šibeniku nastupilo je ukupno 18 plivačica i plivača PK Jug pod vodstvom trenera Matea Sentića i Nikole Bogdanovića, a natjecali su se u 3 kategorije i to A dečki 2008. – cure 2009., B dečki 2009. – cure 2010. i C dečki 2010. – cure 2011.

blank

-Čestitke svim našim plivačima na dobro isplivanim utrkama te se nadamo još boljim rezultatima u skorijoj budućnosti – poručili su iz PK Jug.

Foto: Facebook/PK Jug

Pročitajte još

POLICAJAC I SPORTAŠ Veliko ‘bravo’ za Petra Volarevića

Dulist

Fatovićeva Barceloneta stiže u Gruž na trening s Jugom

Dulist

Daniel Marušić istrčao i bostonski maraton!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija