Sport

POBJEDA I PORAZ Sharksi na prvom interdivizijskom turniru u Osijeku

POBJEDA I PORAZ Sharksi na prvom interdivizijskom turniru u Osijeku

Prvi interdivizijski turnir u sklopu Hrvatske Flag Football Lige za sezonu 2020. održao se ove subote u Osijeku.

Kao i prethodnih godina turnir se organizirao na pomoćnom igralištu NK Elektre. Kako je riječ o interdivizijskom turniru koji obuhvaća obje divizije (Sjever i Jug), sudjelovale su sve ekipe koje se ove sezone natječu u HFFL-u. Uz domaćine Topove koji su odigrali protiv Torpedosa iz Rijeke te branitelja naslova Sea Wolvesa iz Splita, imali smo priliku vidjeti i Zagreb Patriotse, Zaprešić Saintse, Karlovac Dukese, Dubrovnik Sharkse te Bjelovar Greenhornse. Sharksi su odigrali dvije utakmice s rezultatom – jedna pobjeda i jedan poraz. Ostvarili su pobjedu protiv dosad neporaženih Bjelovar Greenhorns, a poraz protiv divizijskih rivala KAN Karlovac Dukes. Odlična utakmica protiv Bjelovara, napeta do samog kraja, ali Sharksi odnose usku pobjedu 40-33 u zadnjim sekundama. Utakmica s Karlovac Dukes-ima je uslijedila, Sharksi su imali dvije – tri prilike za eventualni povratak u utakmicu, ali ovog puta nije išlo.

-Prvu utakmicu smo išli 100 posto i to je dalo rezultat i pobjedu. U drugu utakmicu, koja je odmah uslijedila, ušli smo relativno labavo i s umorom iz prethodne što je ekipa Karlovac Dukes-a maksimalnno iskoristila te se na brzinu odvojila. Sve skupa smo više nego zadovoljni postignutim, dobro stojimo u ukupnom poretku te imamo svoj cilj. Čeka nas Split za dva tjedna i sad smo već fokusirani na sljedeće utakmice. Čestitamo svim ekipama kao i domaćinima Osijek Cannonsima na vrhunskoj organizaciji turnira – izjavio je Marko Miletić, predsjednik Dubrovnik Sharksa.

Sharksi nakon ovog turnira i dalje drže prvo mjesto u diviziji, ali i u ukupnom poretku omjerom 4-1. Sljedeći turnir ih očekuje za dva tjedna u Splitu.

Fotografije: PR Dubrovnik Sharks

 

Pročitajte još

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist