Zanimljivosti

Plesno rekreacijski studio pokreće ‘Fit Kids’ treninge

Plesno rekreacijski studio Dubrovnik najavljuje novi program vježbanja. Tako će se kroz dva dana vršiti prezentacijski treninzi i upisi članova u novi program vježbanja. Riječ je o treninzima Fit Kids – kombinaciji akrobatike i gimnastike, koji su namijenjeni svim djevojčicama i dječacima. Prezentacijski treninzi s gostima predavačima – državnim i svjetskim prvacima, kao i upisi u Fit Kids program održat će se 25. i 26. ožujka 2022. na sljedećim lokacijama: OŠ Mokošica (mala dvorana), Luka Gruž (Autobusni kolodvor) i OŠ Župa dubrovačka (stara škola).

-Ovim putem Plesno rekreacijski studio Dubrovnik poziva sve zainteresirane djevojčice i dječake od 6 do 18 godina, da se pridruže prezentacijskim treninzima, te da zajedno zakoračimo u novu, uzbudljivu dimenziju vježbanja. Mjesta su ograničena, stoga požurite s prijavom! – navode iz Plesno rekreacijskog studija Dubrovnik. Prijave i informacije možete dobiti na broj 0921314867.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1806. Francuzi okupirali Dubrovnik da spriječe njegov pad u ruske ruke

Dulist

MNOGIMA SE GADI Ova supernamirnica pomaže pri gubitku kilograma

Dulist

Znate li kojeg datuma se rodi najviše djece?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija