DuList IN

Playboyeva zečica Viktoria Metzker osvojila Revelin!

Viktoria2

Spektakularni ljetni u Culture Club Revelinu nastavio se uz atraktivan event za oči i uši – nastupila je zanosna Playboyeva zečica Viktoria Metzker.

Viktoria Metzker 2007. je godine u konkurenciji od 200 djevojaka i 12 finalistica bila proglašena u Mađarskoj Playboyevom zečicom godine. Nakon toga se kao internacionalna zvijezda pojavila na 10-tak naslovnica Playboya diljem svijeta, a pozirala je i za naslovnicu FHM-a. Njena karijera DJ-ice ide uzlaznom putanjom te redovito nastupa na svim kontinentima. Od 2008. godine je jednom mjesečno rezident u “Radio 1 – Ministry of Sound”, jednoj od najpopularnijih i najslušanijih mađarskih radio-emisija.

U suradnji sa DJ-em Juniorom, izdaje i svoj prvi službeni singl “The House of Playmate”, koji donosi veliki uspjeh i nekoliko remix verzija. Njeguje electro house-vocal stil, a pjevanje je dio njezinog nastupa. Viktoria je trenutno jedna od najtraženijih Playmate djevojaka i DJ-ica na svijetu. Kako bi cijelu atmosferu doveli do usijanja Viktoriji će se pridružit i atraktivne Dream girls sa svojim vrućim plesnim točkama, performansima u čašama za šampanjac i kupanjem u jacuzziju.

Prije nastupa Viktorie Metzker plesni podij zagrijala je rezident ekipa sa mnoštvo plesnih hitova i raskošnim light showom: Speed, Audiometric crew i DANCElectricPHILIPE!

Sinoćnju atmosferu pogledajte u našoj fotogaleriji!

 

Pročitajte još

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist

SJAJNI REZULTATI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU Župske mažoretke Lara i Katarina osvojile zlato!

Dulist

[FOTO] NEDJELJNI ĐIR Tko je sve iskoristio lijep dan?

Dulist