Crna kronika

‘Plavci’ ispisali 535 kazni

MUP POLICIJA04

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je šest prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama u kojima je jedna osoba teže, a sedam ih je lakše ozlijeđeno dok je s materijalnom štetom zabilježeno sedam prometnih nesreća.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 535 represivnih mjera. Iz policije izdvajaju mjere poduzete prema osobama, počiniteljima prekršaja koji su najčešći uzročnici težih prometnih nesreća. To su tzv. ‘četiri ubojice u prometu’. Tako je 325 osoba sankcionirano zbog prekoračenja dopuštene brzine kretanja, 33 mjera je poduzeto prema osobama koje nisu koristile sigurnosni pojas, a 13 osoba je prekršajno sankcionirano zbog vožnje u alkoholiziranom stanju Zbog nepropisne uporabe mobitela tijekom vožnje sankcionirano je 15 osoba.

– Od ostalih prekršaja izdvajamo 41 mjeru poduzetu zbog nepropisnog pretjecanja i 22 mjere poduzete zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja – navode iz policije.

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist