DuList PROMO

Pizzeria La Luna – uživajte u dobroj hrani i ugodnom ambijentu

Pizzeria La Luna – uživajte u dobroj hrani i ugodnom ambijentu

Ugodan ambijent, ukusna hrana, domaća atmosfera i ljubazno osoblje ono je što primijeti svaki gost pizzerie La Luna.

Među velikim izborom pizza koje se nude u okolici, uvjerili smo se da je La Lunina dostojan protivnik i najboljima. Svakodnevno se od svježih namirnica priprema čak 17 vrsta pizza i piroške, ali i ostala domaća jela. Svakako treba istaknuti pizzu Ragusa sa šunkom, sirom, pršutom, mozzarellom, rikulom i maslinama kao i Bijelu pizzu s vrhnjem.

U ponudi su i paste te ukusna mesna jela s roštilja koja se poslužuju uz razne priloge. Za one koji žele nešto laganije tu su razne vrste salata pripremljene sa svježim sezonskim povrćem. Također, u ponudi je i doručak, i to čak 7 vrsta, u kojem možete uživati od 8 sati. Primjerice tu je omlet od sira i šunke, jaja s pancetom ili povrćem. Ako se na kraju želite zasladiti, možete naručiti palačinke sa čokoladom, marmeladom, sladoledom ili orasima.
Ako želite uživati u hrani u udobnosti vlastitog doma, pizzeria dostavlja sva jela na kućnu adresu. Jela možete besplatno naručiti od deset do ponoći na broj telefona 419-736. Uz svaku naručenu pizzu na poklon možete dobiti jedno, a uz jumbo pizzu čak dva pića. Ako se ipak odlučite na izlazak uz ručak ili večeru, proslavu rođendana ili obljetnica, ljubazno osoblje i ugodna atmosfera će Vas dočekati u pizzeriji koja se nalazi u Ulici Andrije Hebranga 60.

Pročitajte još

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Dulist

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist