Sport

Pituri u nedjelju kreću u Zadar po nove pobjede

Pituri u nedjelju kreću u Zadar po nove pobjede

U nedjelju u sportskoj dvorani Bagat u Zadru s početkom u 10 sati u sklopu natjecanja u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi – dalmatinska regija odigrati će se Prvi jesenski turnir na kojem će se natjecati 9 klubova: STK Libertas Marinkolor (seniorski B sastav), STK Konavljanin (Čilipi), STK Lučica (Vela Luka), STK Ploče, STK Zadar, STK Jadera (Zadar), STK Šibenik, STK Knin, STK Dalmatinac (Pag).

Nakon uspješno odigranog predkola 2. HSTL – dalmatinska regija koji se je odigrao u Pločama, 18. listopada u kojem su Pituri ostvarili tri pobjede savladavši momčadi: STK Ploče 4:1, STK Lučica 4:0 i STK Konavljanin 4:0, pred seniorski “B” sastav Pitura u nedjelju je dosta težak raspored tj. odigravanje 5 prvenstvenih susreta uz uvijek prisutni imperativ pobjeda.
Sretno u Zadru!

RASPORED ODIGRAVANJA SUSRETA:

1. KOLO:
STK LIBERTAS MARINKOLOR – STK KNIN

2. KOLO:
STK ŠIBENIK – STK LIBERTAS MARINKOLOR

3. KOLO:
STK ZADAR – STK LIBERTAS MARINKOLOR

4. KOLO:
STK LIBERTAS MARINKOLOR – STK JADERA (Zadar)

5. KOLO:
STK LIBERTAS MARINKOLOR – STK DALMATINAC (Pag)

Za seniorski “B” sastav Pitura za natjecanje u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi – dalmatinska regija u natjecateljskoj sezoni 2020/21 prijavljeni su igrači: Filip Mikulić (kap. momčadi), Marko Venier, Marko Šarić, Ante Jupek i Antonio Giron.

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist