Sport

‘PITURI’ KOD FRANKOVIĆA Dokaz ste da Grad ima talentiranih sportaša u koje treba ulagati

'PITURI' KOD FRANKOVIĆA Dokaz ste da Grad ima talentiranih sportaša u koje treba ulagati

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković primio je u četvrtak u Maloj vijećnici jednog od tri prvaka Hrvatske u stolnom tenisu Miha Simovića i članove Uprave Libertas Marinkolora.

Gradonačelnik Franković uputio je čestitke Upravi dubrovačkog stolnoteniskog kluba Libertas Marinkolor, ali posebice treneru Jošku Martinoviću i stolnotenisačima koji su ponijeli titulu prvaka Hrvatske, Filipu Čipinu, Tomislavu Japecu i Mihu Simoviću.

-Ovom ste se zasluženom titulom prvaka upisali u društvo najboljih, u društvo pobjednika. Iznimno sam ponosan i sretan, kao i naši sugrađani, na vašem postignutom rezultatu i uspjehu na održanom prvenstvu Hrvatske. Vi ste još jedan dokaz koliko naš Grad ima talentiranih i vrijednih sportaša u koje se treba ulagati i kontinuirano ih podupirati na njihovom putu – istaknuo je gradonačelnik Franković tijekom prijema.

U ovoj prilici gradonačelnik je kazao kako ova gradska uprava teži ka stvaranju najboljih uvjeta za dubrovačke sportaše izdvajajući značajna sredstva za izgradnju i uređenja sportskih objekata na području Grada, a što će nastaviti raditi i u budućnosti.

Pročitajte još

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist