Sport

Pituri dobili Cibaliju u Vinkovcima, slijedi natjecanje na europskoj stolnoteniskoj sceni

Pituri dobili Cibaliju u Vinkovcima, slijedi natjecanje na europskoj stolnoteniskoj sceni

U Vinkovcima je odigran prvenstveni susret HEP Superlige u kojem su stolnotenisači Libertas Marinkolora bez poteškoća za samo 49 minuta pobijedili stolnotenisače STK Cibalia sa rezultatom 3:0. Momčad Pitura nastupala je u sastavu Filip Čipin, Miho Simović i Tomislav Japec.

Vrijedno je istaknuti da su Pituri današnjom pobjedom ostvarili četrnaestu uzastopnu prvenstvenu pobjedu te su jedina momčad sa stopostotnim učinkom u dosadašnjem dijelu prvenstva. Sljedeću sedmicu tj. u četvrtak naši mladići kreću na daleki put u Rumunjsku radi natjecanja na Europskom stolnoteniskom natjecanju – Europa Cup (Men); prvi krug natjecanja grupe A koje će se održati u Oderheiu Secuiesc. Natjecanje je na rasporedu 27. i 28. ožujka. Pored Pitura u grupi “A” su momčadi Fortune Kyiv (Ukraina), CSS-SZAK Odorheiu Secuiesc (Rumunjska) i G.D.D Toledos (Portugal)

Prva dva mjesta u grupi vode na završni turnir Europe Cup-a na kojem će se natjecati dvanaest momčadi. Završni turnir Europe Cup-a (Men) trebao bi se prema rasporedu održati od 12. do 15. svibnja.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr