Sport

PING PONG LIGA Ovo su rezultati 17. kola!

PING PONG LIGA Ovo su rezultati 17. kola!

Nakon 17. kola u 1. Ligi na prvom mjestu nalazi se ekipa OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 29, a nakon nje nalazi se Geoplan s osvojenih 28 i Marinkolor s osvojenih 27 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 17. kola su Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Filip Mikulić (Geoplan) i Joško Martinović (Marinkolor). Najbolji parovi nakon 17. kola su Vlaho Car/Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Ante Jupek/Filip Mikulić (Geoplan) i Marijo Obrovac/Damir Parmać (STK Dubrovnik).

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Halo Dubrovnik rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Joško Martinović (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Barbara Vlahović, Lidija Vranješ, Josip Martinović i Marko Venier ostvarili su svako po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedničkoj ekipi pobjedu u paru donijeli su Josip Martinović i Marko Venier.

Ekipa OŠ Cavtat Konavljanin pobijedila je ekipu Dr Čolić rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Vlahom Carerm. U pobjedničkoj ekipi Jurica Prpić ostvario je dvije pojedinačne pobjede, ali uz tri izgubljena seta. U poraženoj ekipi istakli su se Dario Petković i Marinko Matulović koji su svojoj ekipi donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu.

Ekipa Soul caffe pobijedila je ekipu STK Dubrovnik rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Pavle Radonić ostvario je dvije pojedinačne pobjede, a isti je u paru sa suigračem Ivom Šarić donijeo i pobjedu u paru. U poraženoj ekipi istakli su se Robert Tot Horti i Marijo Obrovac koji su svojoj ekipi donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu.

Ekipa Srđ pobijedila je ekipu Šampinjoni ZLD rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Milan Rezo (Srđ) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Jurom Volarevićem. U pobjedničkoj ekipi Jure Volarević ostvario je dvije pojedinačne pobjede, ali je imao nešto lošiji skor osvojenih poena. U poraženoj ekipi istakli su se Pepo Deranja i Ivan Simović svaki s jednom pojedinačnom pobjedom.

Ekipa Geoplan bila je slobodna u 17. kolu.

Nakon 17. kola u 2. Ligi na prva tri mjesta nalaze se ekipe Aragosa travel 33, SunSail s osvojenih 32 i Luka Sorkočević i s 29 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 17. kola su Goran Raspopović (Aragosa travel), Josip Dedo (Aragosa travel) i Tomo Vodnica (SunSail). Najbolji parovi nakon 17. kola su Josip Dedo/Goran Raspopović (Aragosa travel), Đivo Vidojević/Tomo Vodnica (SunSail) i Vjeran Čović/Ivica Novokmet (Samo lagano).

 

OŠ Gruda Ljuta pobijedila je ekipu Libertas klinci rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Ivan Ivkošić (OŠ Gruda Ljuta) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračicom Veronikom Ivkošić. Pobjedničkoj ekipi donijela je dvije pojedinačne pobjede Veronika Ivkošić i jednu pojedinačnu pobjedu Luko Birimiša. Kod poražene ekipe raspoložen za igru bio je jedino Mario Mozara koji je svojoj ekipi donio jednu pojedinačnu pobjedu.

Ekipa Samo lagano pobijedila je ekipu OŠ Gruda III rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Ivica Novokmet (Samo lagano) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je tri seta, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Vjeranom Čović. U pobjedničkoj ekipi Vjeran Čović ostvario je jednu pojedinačnu pobjedu. Kod poražene ekipe raspoloženi za igru bili su Dominik Zglav koji je ostvario dvije a Kruno Miljak jednu pojedinačnu pobjedu. S obzirom da je ekipa Samo lagano nastupila sa dva igrača, partije trećeg igrača su predane bez igre.

Ekipa Luka Sorkočević pobijedila je ekipu OŠ Gruda Popovići rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Juraj Hrćan (Luka Sorkočević) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Teofilom Topić. Pobjedničkoj ekipi donio je dvije pojedinačne pobjede Teofil Topić i jednu pojedinačnu pobjedu Andrej Hrćan. Kod poražene ekipe raspoložena za igru bila je jedino Sandra Đurišić koja je svojoj ekipi donio jednu pojedinačnu pobjedu.

Ekipa Aragosa travel pobijedila je ekipu Shaolin express rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Goran Raspopović (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Josipom Dedo. Pobjedničkoj ekipi Josip Dedo donio je dvije pojedinačne pobjede. S obzirom da je ekipa Aragosa travel igrala bez trećeg igrača, partije trećeg igrača pisane su kao pobjede igračima Shaolin express.

Ekipa Lapad kolor pobijedila je ekipu Sunsail rezultatom 4 : 3. Najbolja igračica susreta bila je Laura Mozara (Lapad kolor) koja je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Zhu Guizhi i Petra Skurla ostvarile su svaka po jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi briljirao je Đivo Vidojević koji je za svoju ekipu osvojio dvije pojedinačne partije kao i pobjedu u paru sa suigračem Tomom Vodnica. Ekipa Sunsail ovu utakmicu igrala je s dva igrača tako da su partije trećeg igrača pisane pobjedničkoj ekipi bez igre.

 

Pročitajte još

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist